Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Azul Playa, Palma De Mallorca

Palma de Mallorca a hotel Azul Playa

Poloha

4-hvězdičkový hotel Azul Playa na ostrově Mallorca se nachází přímo u dlouhé a známé písečné pláže Ciudad Jardin a její plážové promenády.

V blízkosti hotelu se nacházejí restaurace, bary a obchody, centrum města Palma de Mallorca s mnoha památkami a dalšíni nákupními a zábavními příležitostmi je vzdálené asi 6 km. Na letiště je to cca 5 km daleko.

Zařízení

Malý, ale moderní a designový hotel nabízí k ubytování 17 pokojů, dále k jeho zařízení patří klimatizovaná vstupní hala s recepcí a lobby, výtah, internetové připojení W-LAN (zdarma), konferenční sál, restaurace s terasou, bar, kavárna a prádelna.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mohou zdarma vyzkoušet plážový volejbal, hotel přes den pořádá pestrý animační program. Za poplatek je půjčovna kol, masáže a na pláži různé vodní sporty od místních provozovatelů.

Ubytování

Moderně zařízené pokoje o rozloze cca 14-18 m2 jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, župany, připojením na internet, minibarem a trezorem (oboje za poplatek), klimatizací / topením, satelitní TV, některé mají balkón nebo terasu. Za příplatek je výhled na moře.

Stravování

Vlastní, za příplatek lze objednat snídaně nebo polopenzi - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2013)

Mallorca a hotel Azul Playa - ubytování
Mallorca a hotel Azul Playa s terasou

Místo

Azul Playa, Palma De Mallorca 39° 33' 12.4272" N, 2° 41' 18.654" E

Komentáře

S hotelem jsme byli velmi spokojeni, i s jeho okolím. Určitě se sem ještě někdy vrátíme. Personál mluví anglicky. Autobusem je to asi 10 až 15 minut do města Palma, odtud je možné dále autobusem nebo vlakem vyjet i do jiných měst, nebo si můžete rovnou půjčit auto. Pláž nebyla zrovna nejhezčí, přesto ale ani nejhorší. V blízkosti byla terasa s lehátky a slunečníky (za poplatek 4 eura za lehátko na den). Voda krásně teplá a čistá. Pláž je navštěvována hlavně Španěly (což se mi osobně velmi líbilo).
Location

Mallorca na Facebooku