Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Cala D'or, Cala D'or

Mallorský hotel Cala D'or

Čtyřhvězdičkový hotel Cala D'or stojí v klidné vilové čtvrti s hezko zahradou obkloupenou piniemi. Leží nad malou písečnou zátokou letoviska Cala D'or na ostrově Mallorca. Poblíž hotelu se nachází přírodní park Cala Mondragó a v okolí hotelu, ve vzdálenosti přibližně 300 m, najdete mnoho obchodů, restaurací, barů a diskoték. Najdete zde také autobusovou zastávku. Letiště je vzdálené asi 50 km.

Klimatizovaný plážový hotel vyšší střední třídy byl kompletně renostruován v roce 2000. K ubytování nabízí 97 pokojů ve 4 patrech v hlavní a vedlejší budově. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s recepcí, hotelový sejf (za poplatek), výtahy, herna, směnárna, televizní místnost, bar, restaurace s terasou nad zátokou, úschovna a půjčovna kol, a parkoviště. Klienti mohou využít bezdrátové připojení k internetu, úklidové, prádelní a lékařské služby (vše za poplatek).

Uprostřed udržované zahrady se nachází vyhřívaný bazén, dětský bazén, sluneční terasa s lehátky, slunečníky a ručníky (na kauci), pool- a snackbar na pláži.
V ceně ubytování je posilovna. Za poplatek jsou plážové služby, sauna a whirlpool. Minigolf je vzdálený cca 500 metrů, tenisové kurty 4 km a golfové hřiště 7 km. 3 km od hotelu se nachází centrum windsurfingu a potápění.

Útulné a pohodlně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, satelitní televizí, DVD přehrávačem, minibarem a sejfem (oboje za poplatek), klimatizací/topením (podle sezóny), místem k posezení a balkónem. Některé pokoje mají postranní výhled na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně se podávají formou bufetu, k večeři jsou předkrmy a dezerty formou bufetu a hlavní jídlo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Mallorský hotel Cala D'or - ubytování
Mallorský hotel Cala D'or se zahradou
Mallorský hotel Cala D'or s bazénem

Místo

Hotel Cala D'or 39° 22' 17.7096" N, 3° 13' 49.4544" E

Komentáře

Dovolená byla velmi příjemná. Hotel doporučujeme hlavně kvůli poloze (malá romantická zátoka). Jediným nedostatkem byl příliš malý výtah, nebylo snadné se do něj dostat se zavazadly. Personál byl velmi milý.
Location

Mallorca na Facebooku