Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Flamingo, Playa De Palma

Mallorca a hotel Flamingo

Poloha

4-hvězdičkový hotel Flamingo se nachází přímo vedle dlouhé písečné pláže letoviska Playa de Palma na ostrově Mallorca, od které je oddělen malou silnicí a pobřežní promenádou lemovanou palmami.

Hotel najdete na horním konci Balnearia 6 a v jeho bezprostřední blízkosti velké množství obchodů, restaurací a barů. V blízkosti hotelu se nachází zastávka linkového autobusu s dobrým spojením do hlavního města Palma de Mallorca (cca 12 km). Letiště je asi 8 km daleko.

Zařízení

Komfortní a plně klimatizovaný hotel nabízí k ubytování více než 100 pokoji na 7 patrech, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí, výtah, restaurace, bar, společenská místnost a televizní koutek, internetové připojení WLAN (za poplatek).

Ve venkovním prostoru je umístěn plavecký bazén se sladkou vodou a s odděleným dětským bazénkem, sluneční terasa, pool - / snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je malé fitness centrum a hydromasážní sprchy, za poplatek je biliár a nedaleký tenisový kurt. Zpoplatněné jsou také všechny vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, trezorem (za poplatek), satelitní televizí, mini barem (za poplatek), klimatizací nebo topením (podle sezóny), balkónem nebo terasou.

Stravování

Polopenze (snídaně a večeře formou bufetu) nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední čaj / káva se zákusky, přes den různé občerstvení (v určitých časech), všechny místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 24:00 hodin.

Upozornění

Hotel je typu "Adults Only", možné je tedy pouze ubytování osob starších 16 let.

(údaje jsou z roku 2012)

Mallorca a hotel Flamingo - ubytování
Mallorca a hotel Flamingo s bazénem

Místo

Hotel Flamingo, Playa De Palma 39° 30' 54.7596" N, 2° 44' 46.068" E
Location

Mallorca na Facebooku