Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Royal Cristina, Playa De Palma

Mallorský hotel Iberostar Royal Cristina

Poloha

4-hvězdičkový hotel Iberostar Royal Cristina se nachází na klidném místě, ale přesto v centru letoviska Playa de Palma na ostrově Mallorca. Písečná pláž je vzdálená asi 100 metrů od hotelu, transfer z letiště trvá přibližně 30 minut.

V okolí hotelu najdete mnoho nákupních a zábavních příležitostí. Od hotelu funguje výborné spojení do centra hlavního města Palma de Mallorca, kde můžete navštívit gotickou a modernistickou minulost, stejně jako obchody, muzea a památky.

Zařízení

Komfortní a velmi oblíbený prázdninový areál má hotelovou a apartmánovou část (4 patra), celkem nabízí k ubytování 330 obytných jednotek.

K jeho zařízení dále patří přijímací hala, recepce s posezením, výtahy, internetový koutek a Wi-Fi (za poplatek), restaurace, kavárna, společenská místnost s barem, obchod se suvenýry.

V udržované zahradě je umístěn sladkovodní plavecký bazén se sluneční terasou, dětské hřiště a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčeni zdarma, osušky na kauci.

Sport a zábava

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako aerobik, boccia, fitness centrum, stolní tenis, a také využití krytého bazénu. Hotel příležitostně pořádá zábavné programy, pro nejmenší hosty je k dispozici mini club (4 - 12 let).

Za poplatek je biliár, tenisové kurty (s umělým osvětlením), centrum StarPilates, nedaleká golfová hřiště a vodní sporty na pláži. Zpoplatněné je také wellness centrum Thai Zen Spa se saunou, masážemi a dalšími procedurami.

Ubytování

Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybavené koupelnou se sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, satelitní TV, trezorem (za poplatek), minibarem, klimatizací a balkónem.

Superior pokoje mají podobné vybavení, ale jsou o něco prostornější.

Studia mají kombinovaný obývací pokoj s ložnicí a kuchyňský koutek. Superior studia jsou opět o něco prostornější.

Apartmány mají podobné vybavení jako studia, ale obytný prostor a ložnice jsou oddělené.

Stravování

All inclusive - snídaně a večeře jsou formou bufetu, obědy formou bufetu nebo výběrem z jídelního lístku, dopolední a odpolední snacky, odpolední káva a zákusky, místní alkoholické a nealko nápoje od 10:00 do 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Mallorský hotel Iberostar Royal Cristina - ubytování
Mallorský hotel Iberostar Royal Cristina s bazénem

Místo

Hotel Iberostar Royal Cristina, Playa De Palma 39° 31' 25.428" N, 2° 44' 21.0048" E
Location

Mallorca na Facebooku