Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Marins Cala Nau, Cala Millor

Mallorca a hotel Marins Cala Nau

Čtyřhvězdičkový aparthotel Marins Cala Nau se nachází nedaleko centra letoviska Cala Millor. V jeho bezprostřední blízkosti se nachází plno obchodů, restaurací, barů a diskoték. K zastávkám veřejné dopravy dojdete pohodlně pěšky. Pláž je vzdálena přibližně 100 m od hotelu.

Příjemný aparthotel se skládá ze dvou budov se šesti patry a nabízí k ubytování více než sto bytových jednotek. K zařízení hotelu dále patří přijímací hala s recepcí, která je otevřena 24 hodin denně, bar, výtah, televizní místnost, internetový koutek (za poplatek), herna a klimatizovaná jídelna.

V zahradě o rozloze 700 m² najdete 2 plavecké bazény s jacuzzi, sluneční terasu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek. Pro děti je k dispozici dětský bazén a hřiště.
V ceně ubytování je stolní tenis, hotel také pořádá pravidelné animační programy.

Moderně zařízená studia (cca 20 m², pro 1-2 osoby) mají koupelnu s WC, kombinovanou obytnou ložnici (rozkládací gauč), kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, sejf (za poplatek), vysoušeč vlasů, satelitní televizi, telefon, minibar/ledničku a klimatizaci, balkón.
Apartmány (cca 35 m², pro 2-4 osoby) mají stejné vybavení jako studia, ale navíc oddělenou ložnici.
Superior apartmány (cca 50 m², pro 2-4 osoby) mají ještě výhled na záliv Cala Millor.

Stravování: Polopenze plus - snídaně a obědy formou bufetu, malý polední snack. Nealko nápoje, pivo a víno k večeři.

(údaje jsou z roku 2011)

Mallorca a hotel Marins Cala Nau - ubytování
Mallorca a hotel Marins Cala Nau - ubytování
Mallorca a hotel Marins Cala Nau - recepce
Mallorca a hotel Marins Cala Nau s bazénem

Místo

Hotel Marins Cala Nau 39° 35' 31.7004" N, 3° 22' 56.9856" E

Komentáře

S dovolenou jsme byli všichni spokojení. Hotel je velmi dobrý, je vhodný i pro rodiny s dětmi. V době snídaně, oběda a večeře to nebylo vždy příjemné, kvůli velkému množství dětí. ale jídlo bylo dobré. Pokoje byly prostorné, ale personál měl uklízet trochu důkladněji, jinak všem požadavkům okamžitě vyhověl. Sportovní nabídku a další programy nemůžeme posoudit, protože jsme byli pořád na pláži. Pláž byla skvělá pro děti i dospělé. Voda v bazénu ale byla velmi studená. Člověk se musel přemáhat, aby si vůbec šel zaplavat. Proto jsme trávili čas raději na pláži, kde nám bylo dobře.
Location

Mallorca na Facebooku