Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Palacio Ca Sa Galesa, Palma De Mallorca

Mallorský hotel Palacio Ca Sa Galesa s terasou

5-hvězdičkový hotel Palacio Ca Sa Galesa se nachází v srdci staré části města Palma De Mallorca, v bezprostřední blízkosti katedrály a historických městských zdí. V dosahu několika minut pěší chůze se nacházejí špičkové obchody, galerie umění a velké množství architektonických pamětihodností. Jen pár kroků jsou také vzdálené obchodní a nákupní možnosti. Nejbližší písečná pláž je asi 1 km daleko, letiště 11 km.

Malý, exkluzivní hotel je umístěn v městském paláci ze 16. století, který byl nákladně zrestaurován a k ubytování nabízí 12 pokojů na 3 poschodích. Spojují se v něm mallorské, anglické, francouzské a italské prvky. K jeho zařízení dále patří elegantně a nostalgicky zařízená přijímací hala s velkou recepcí a dvěma salónky, bar a klimatizovaná restaurace, kde se podávají snídaně, internetové připojení (za poplatek), pokojové a prádelní služby, parkoviště a garáže (za poplatek).

Uprostřed hotelu se nachází vnitřní dvůr s fontánou a s posezením, střešní terasa s lehátky a s úžasným výhledem na staré město a záliv.
Ubytovaní hosté mohou využít wellness centrum "Spacio Galesa" se saunou, parní lázní, krytým bazénem (4 x 5 m) a protiproudem, k dispozici je zdarma také fitness studio a vypůjčení kol. Za poplatek je solárium a masáže.

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou s hydromasážní vanou a WC, vysoušečem vlasů, župany, pantoflemi, telefonem s přímou volbou, internetovým připojením (za poplatek), satelitní televizí, centrálně ovládanou klimatizací / topením, minibarem a trezorem (oboje za poplatek), kávovarem.
Junior suity (max. 3 osoby, cca 33 m2) mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc kombinovaný obývací prostor s místem ke spaní.
Junior suity Executive (max. 4 osoby, cca 38-51 m2) mají navíc kombinovaný obývací prostor s místem ke spaní a oddělenou ložnici.
Junior suity Superior (max. 4 osoby, cca 38-106 m2) mají navíc kombinovaný obývací prostor s místem ke spaní a oddělenou ložnici.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo plná penze - snídaně formou bufet, obědy a večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Mallorský hotel Palacio Ca Sa Galesa - ubytování
Mallorský hotel Palacio Ca Sa Galesa - koupelna
Mallorský hotel Palacio Ca Sa Galesa s restaurací
Mallorský hotel Palacio Ca Sa Galesa s římskými lázněmi

Místo

Hotel Palacio Ca Sa Galesa 39° 34' 1.2648" N, 2° 39' 0.5148" E

Komentáře

Pro hosty, kteří nehledají dovolenou spojenou s koupáním a nemají děti, je to sen. Hotel se nachází přímo ve starém městě Palmě, což je skvělá poloha. Z hotelové střešní terasy jde dokonce vidět moře. Luxusní apartmány, klid, vlastní střešní terasa a všude je možno dojít pěšky. Odpolední čaj byl obzvláště pěkný a snídaně na střešní terase byla jedinečná. Bydleli jsme v apartmánu a ten byl senzační. Personál byl velmi nápomocný a vždy dobře poradil s výběrem restaurace v Palmě.
Location

Mallorca na Facebooku