Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Playa Golf, Playa De Palma

Mallorca a hotel Playa Golf u pláže

Poloha

4-hvězdičkový hotel Playa Golf je oddělen od dlouhé písečné pláže Playa De Palma na ostrově Mallorca pouze pobřežní promenádou. V bezprostřední blízkosti hotelu najdete bezpočet možnosti k nakupování i k zábavě.

Zařízení

Oblíbený hotel se skládá ze dvou budov a nabízí k ubytování celkem 218 pokojů, které jsou rozmístěny na dvou či sedmi poschodích.

Dále k jeho zařízení patří velká přijímací hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), společenské místnosti, bar s koutkem se satelitní TV a restaurace s výhledem na moře.

V udržované zahradě hotelu je umístěn plavecký bazén se sladkou vodou, oddělený dětský bazén, dětské hřiště a letní sluneční terasa. Během hlavní sezony je k dispozici další bazén se sladkou vodou a se skluzavkou. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V ceně ubytování je stolní tenis, malá posilovna a wellness centrum se saunou, tureckou lázní zážitkovými sprchami a odpočinkovou zónou. Během chladnějších měsíců v roce je možné využívat vyhřívaný krytý bazén.

Hotel příležitostně pořádá zábavní taneční večery s živou hudbou. Za poplatek jsou 3 tenisové kurty s pevným povrchem a umělým osvětlením, biliár, masáže a vodní sporty na pláži.

Ubytování

Příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 22 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem (za poplatek), satelitní TV, klimatizací / topením (podle sezóny) a balkónem. Za příplatek jsou pokoje s výhledem na moře.

Superior pokoje mají podobné vybavení, ale jsou prostornější (cca 45 m2) a mají přistýlku pro 3. osobu.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Mallorca a hotel Playa Golf - ubytování
Mallorca a hotel Playa Golf s terasou
Mallorca a hotel Playa Golf s bazénem

Místo

Hotel Playa Golf, Playa De Palma 39° 30' 57.9348" N, 2° 44' 45.8304" E

Komentáře

V hotelu jsme byli velmi spokojeni. Koho neruší párty v blízkém okolí a eventuální noční hluk ostatních hostů, tomu se tady bude líbit. Hotel jsme si vybrali i kvůli jeho centrální poloze. Personál byl velmi přátelský a nápomocný, restaurace byla velmi čistá, výběr jídel pestrý. Pláž s bílým pískem byla dobře udržovaná, byli jsme tu mimo hlavní sezónu, takže byla téměř prázdná.
Location

Mallorca na Facebooku