Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu Festival, Playa De Palma

Mallorský hotel Riu Festival

4-hvězdičkový hotel Riu Festival se nachází na ulici lemované stromy, jen několik minut pěší chůzí od nádherné, bílé písečné pláže Playa De Palma. Nejbližší obchody, restaurace, bary a další zábavní možnosti se nacházejí v nejbližším okolí hotelu.

Hotel nabízí k ubytování 204 pokojů na 6 patrech. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, bar, konferenční sál se satelitní TV a videem, salónek s barem, karetní místnosti, restaurace, internetový terminál a internetové připojení WLAN (za poplatek, 2 výtahy.
V udržované zahradě se nachází bazén, sluneční terasa, poolbar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Pro ubytované hosty je k dispozici krytý bazén, stolní tenis. Ve 400 m vzdáleném hotelu Riu Bravo (po přechozí rezervaci) také sauna, posilovna a whirlpool. Několikrát během týdne se konají večery s živou hudbou a show.
Za poplatek je biliárd a další aktivity mimo hotel: tenisové kurty s pevným povrchem a s umělým osvětlením, jízda na koni, zapůjčení jízdních kol, 18-jamkové golfové hřiště, minigolf a různé druhy vodních sportů na pláži.

Pokoje (ca. 20 m²) jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, kobercem, regulovatelnou klimatizací popř. topením (centrálně řízeno hotelem), stropním ventilátorem, telefonem, satelitní TV, minibarem, trezorem (za poplatek) a balkónem.
Suity (ca. 34 m²) mají podobné vybavení, navíc ale mají salónek, koupelnu s bidetem a oddělené WC.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - bohaté snídaně formou bufetu s celozrnými výrobky, večeře jsou také formou bufetu se studenými a teplými předkrmy, hlavním jídlem a dezerty. Dvakrát týdně se konají speciální tématické večeře. Po pánech je vyžadováno, aby si k večeři oblékli dlouhé kalhoty.

(údaje jsou z roku 2011)
Rádi se do tohoto hotelu někdy vrátíme – byl prostě super. Jídlo, pokoj a celkový dojem, jednoznačně všechno bylo super.
Hotel zcela odpovídal našim nárokům. Poté, co jsme se v minulosti vícekrát spálili, to byla konečně správná volba.
Byli jsme příjemně překvapeni, jak velký pokoj jsme dostali. Vybavení odpovídá 100% čtyřhvězdičkovému hotelu.
Hotel se nachází mezi Balneario 6/7, má ideální polohu pro návštěvu párty ale také pro lidi, kteří hledají klid, jelikož je trošku stranou dění.
Jídlo bylo velmi rozmanité a chutné. Konaly se tady tématické večery (například čínský večer). V nabídce byli dokonce mořští ráčci. Vedení hotelu se velmi snaží udržovat úroveň. Nejsou tady žádní hulákající hosté.
Pláž by mohla být čistější, ale samozřejmě záleží taky na turistech, kteří zde nechávají pohozené odpadky.

Mallorský hotel Riu Festival s bazénem
Mallorský hotel Riu Festival - ubytování

Místo

Hotel Riu Festival 39° 31' 8.9796" N, 2° 44' 48.7248" E
Location

Mallorca na Facebooku