Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Sumba, Cala Millor

Mallorský hotel Sumba u moře

4-hvězdičkový hotel Sumba se nachází na ostrově Mallorca v letovisku Cala Millor. Od písečné pláže je oddělen pouze pobřežní promenádou. Letiště je vzdálené přibližně 60 km, do hlavního města Palma de Mallorca se dostanete místním autobusovým spojením (za poplatek).

Příjemný hotel nabízí k ubytování více než 280 pokojů, dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí (24-hodinová), výtahy, internetové připojení (za poplatek), televizní místnost, bar, restauraci, salónek, konferenční sál, prádelnu, směnárnu.

V hezky upravené venkovní části najdete plavecký bazén, sluneční terasu, snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Pro ubytované hosty je k dispozici zdarma krytý bazén, posilovna a whirlpool, pro nejmenší hosty pak dětský bazén, mini club (5-12 let) a dětské hřiště. Hotel pravidelně pořádá animační program.

Za poplatek je nabídka místních provozovatelů v okolí hotelů, jako např. půjčovna kol, vodní sporty na pláži nebo nedaleké golfové hřiště.

Standardně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou nebo vanou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací / topením (v závislosti na sezóně), telefonem s přímou volbou, sejfem, malou ledničkou (za poplatek), satelitní televizí, balkónem nebo terasou.

Stravování: Snídaně, polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, odpolední káva, čaj a koláče (15:00 - 18:00 hodin), večerní snacky, místní alkoholické a nealko nápoje od 10:00 do 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2012)

Mallorský hotel Sumba - ubytování
Mallorský hotel Sumba s vnitřním bazénem
Mallorský hotel Sumba s venkovním bazénem

Místo

Hotel Sumba 39° 35' 24.126" N, 3° 23' 4.2972" E

Komentáře

Kdo si chce opravdu odpočinout, je tady na správném místě. Hotel ale nabízí i dostatek sportovních možností. Krytý bazén sice není nijak velký, ale pro 4 osoby je tu na plavání místa dost. Kromě toho se v sauně topí už od 8.00 hodin ráno. Pláž je přímo před hotelem, takže si ráno můžete jít zaběhat. Opravdu skvělé! Pokoje se každý den uklízí a všechny služby byly na velmi dobré úrovni.
Location

Mallorca na Facebooku