Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Valparaiso Palace, Palma De Mallorca

Mallorský hotel Valparaiso Palace

5-hvězdičkový hotel Valparaiso Palace se nachází ve vilové čtvrti nad zálivem města Palma de Mallorca, odkud budete mít fantastický výhled na město a jeho okolí.

Nákupní centrum Porto Pi je ve vzdálenosti asi 800 metrů, centrum metropole ostrova Mallorca s početnými restauracemi, bary a obchody je vzdálené přibližně 3 km. Nejbližší pláž se nachází asi 2 km od hotelu, kilometry dlouhá písečná pláž Playa de Palma cca 12 km.

Renomovaný luxusní hotel nabízí k ubytování 174 obytných jednotek, které jsou umístěné v 7 poschodích.

K zařízení hotelu dále patří elegantní přijímací hala s recepcí, výtahy, restaurace, několik barů, internetové připojení WLAN (za poplatek), společenská místnost s TV a bistro.

V udržované zahradě o rozloze cca 22 500 m2 jsou umístěné dva plavecké bazény se sladkou vodou, oddělený dětský bazének, sluneční terasa a pool bar. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování jsou tenisové kurty (umělé osvětlení za poplatek), lázeňský a wellness prostor se saunou, parní lázní, vyhřívaným krytým bazénem, whirlpoolem, aromatickými sprchami.

Vstup do wellness centra je pro děti do 16 let zpřístupněn od 10 do 13 hodin. Za poplatek je možno si objednat procedury a masáže. Hotel nabízí slevy na golfová hřiště v okolí, rrezervace je možná na recepci.

Vkusně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, župany, telefonem, trezorem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), klimatizací / topením, balkónem nebo terasou s bočním výhledem na moře.

Junior suity mají stejné vybavení, ale jsou prostornější a mají navíc posezení. Je možno si za příplatek objednat pokoj nebo suitu s přímým výhledem na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře výběrem z jídelního lístku.

(údaje jsou z roku 2011)

Mallorský hotel Valparaiso Palace s bazénem
Mallorský hotel Valparaiso Palace s terasou
Mallorský hotel Valparaiso Palace s restaurací
Mallorský hotel Valparaiso Palace s wellness
Mallorský hotel Valparaiso Palace - ubytování

Místo

Hotel Valparaiso Palace 39° 33' 19.7784" N, 2° 37' 10.8228" E

Komentáře

Určitě sem někdy zase rádi přijedeme znovu! Hotel není zrovna vhodný pro velké rodiny s dětmi, proto je kladen také důraz na klidné prostředí. Poloha hotelu je skvělá, přímo v centru, hotel nabízí luxusní komfort, je stylový, velmi klidný a je zde taktní personál. Pokoje jsou velké, čisté, úklid probíhal několikrát denně. Velmi vstřícný a přátelský personál. Podávalo se velmi chutné jídlo, které bylo krásně naservírováno. Nekonaly se zde žádné párty v rámci animačních programů. Bazén a jeho okolí byly čisté a udržované, dětský bazének s vodotryskem.
Location

Mallorca na Facebooku