Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Castell Royal, Cala Canyamel

Hotelový areál s bazénem Castell Royal, Mallorca

Hotel Castell Royal leží přímo u pěkné, do moře se mírně svažující písčité pláže, jen několik metrů od centra městečka Canyamel.

Plně klimatizovaný hotel střední třídy je velmi dobře vedený. Nabízí vstupní halu s recepcí, internetové připojení WLAN (za poplatek), společenskou místnost se satelitní TV, bar s pěknou venkovní terasou, restauraci s výhledem na moře. V hotelu je celkem 126 pokojů na 9 patrech, jsou tu také 2 výtahy.
Dostatek stínu poskytují pěkné stromy ve velké zahradě. Je zde také bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (osušky za poplatek). U bazénu najdete snackbar a pohodlnou terasu s pěkným sezením.
V ceně pobytu je stolní tenis, za poplatek tenisové centrum se 7 kurty a v městečku půjčovna kol. Několikrát týdně hotel pořádá večerní zábavu s tancem a představením. Pro děti je v areálu oddělený dětský bazén a dětské hřiště.

Hotelové pokoje jsou velmi světlé, příjemně zařízené, mají klimatizaci, malou ledničku, telefon, satelitní TV, trezor, koupelnu/WC a balkón s výhledem na moře.

Stravování: polopenze (snídaně a večeře), všechna jídla formou švédského stolu. 1x týdně je v hotelu pořádána slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorca, hotel Castell Royal - možnost ubytování

Komentáře

Hotel mohu s čistým svědomím dále doporučit. Už jsme tu byli podruhé a příští rok sem pojedeme znovu. A nejsme jediní. 90 % klientů se sem prý vrací. Od ředitele po uklízečku jsou všichni velmi milí, a to nepřeháním. Juan Maetre je hvězda hotelu. Minul se povoláním, měl být profesionálním animátorem. Děti ho milovaly, při loučení mu dokonce malovaly obrázky. Hotel není pro milovníky večírků, proto se nám tu tolik líbilo a proto jsme si zakoupili dovolenou na toto místo. Animace byly dostatečné, kdo hledá více, měl by si zakoupit klubový hotel. Pláž je v překrásné zátoce, každý den byla čištěna. Hotel je velmi vhodný pro pobyty s dětmi. Přesto zde ale dovolenou tráví především starší generace. Těch několik dětí má tím pádem ráj na zemi. Personál se k dětem chová opravdu super.

Mallorca na Facebooku