Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Riu San Francisco, Playa de Palma

Mallorský hotel Riu San Francisco

Poloha

4-hvězdičkový hotel Riu San Francisco se nachází v rušné části letoviska Playa de Palma, od dlouhé písečné pláže (veřejné) jej dělí pouze promenáda a ulice. Transfer z letiště trvá asi 20 minut.

Zařízení

Hotel byl otevřen v roce 1953 jako první z řetězce Riu v Playa de Palma, útulné kouzlo si zachoval dodnes a láká tím své stálé hosty.

K ubytování je připraveno 133 pokojů na 5 patrech, dále k zařízení patří přijímací hala s recepcí a s posezením, 2 výtahy, karetní místnost s TV a čtenářským koutkem, restaurace s terasou, internetový koutek a připojení terminál WiFi (za poplatek).

Na straně směrem k pláži je umístěn sladkovodní plavecký bazén, letní terasa a pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Sport a zábava

V nedalekém hotelu Riu Bravo (po předchozí rezervaci) je možné bez poplatku navštívit welness centrum se saunou, whirlpoolem a posilovnou. Hotel několikrát týdně pořádá večery s živou hudbou.

Za poplatek je biliár, stejně jako další aktivity v okolí hotelu, které provozují místní provozovatelé: tenisové hřiště, jízda na koni, půjčovna kol, 18-jamkové golfové hřiště, minigolf a různé druhy vodních sportů.

Ubytování

Přátelsky zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací / topením (centrálně řízené), stropním ventilátorem, satelitní TV, za poplatek trezorem a minibarem, balkónem. Za příplatek je možný výhled na moře.

Vícelůžkové pokoje mají stejné vybavení, ale jsou větší a navíc je v nich umístěna rozkládací pohovka pro třetí osobu. Pokoje jsou ale bez výhledu na moře.

Suity mají také stejné vybavení jako pokoje, ale navíc mají oddělený obývací pokoj s pohovkou a přímý výhled na moře.

Stravování

Polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, večeře (ve dva časy) jsou také formou bufetu se studenými i teplými pokrmy. Hotel několikrát týdně pořádá tématické večeře.

(údaje jsou z roku 2012)

Mallorský hotel Riu San Francisco s pláží
Mallorský hotel Riu San Francisco s bazénem
Mallorský hotel Riu San Francisco - ubytování

Místo

Hotel Riu San Francisco 39° 31' 0.822" N, 2° 44' 43.9764" E

Komentáře

Všechno bylo perfektní, byli jsme přímo uprostřed dění, ale mohli jsme se držet stranou, pokud jsme neměli chuť na žádnou párty. Všichni byli milí a pokud se vyskytl problém, okamžitě nám pomohli. Celkově bylo vše vynikající.
Location

Mallorca na Facebooku