Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Calas Park, Calas De Mallorca

Aparthotel Calas Park s bazénem na Mallorce

Terasovitě položený aparthotel Calas Park leží nad mořem na skalní plošině v letovisku Calas de Mallorca. Ke 400 metrů vzdálené písečné pláži Cala Domingo se dostanete po schodišti. Nákupní centrum, bary a restaurace jsou vzdálené několik minut pěší chůze. V blízkosti se rovněž nachází autobusová zastávka, odkud je velmi dobré spojení do měst Porto Christo, Manacor a Palma de Mallorca.

Moderní apartmánové zařízení disponuje celkem 136 bytovými jednotkami, které jsou rozmístěny ve více obytných tříposchoďových budovách. Svým hostům nabízí malou přijímací halu s recepcí, bar, místnost se satelitní televizí, hernu a nekuřáckou restauraci.
Vedle hotelu se nachází sladkovodní plavecký bazén s letní terasou a snackbar u bazénu s posezením, rovněž je odtud úžasný výhled na moře. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici zdarma.

V ceně ubytování jsou různé zábavní večery s představením a tancem, animační programy, hry, sportovní soutěže, fitness, aerobik, gymnastika, střílení ze vzduchovky, šipky a stolní tenis, za poplatek je biliár.
Pro malé děti je oddělený dětský bazének a hlídání dětí v miniclubu od 4 do 12 let.

Ubytování je v příjemně zařízených apartmánech, které se skládají z místnosti pro obývání i pro spaní s kuchyňským koutem a možností pro spaní pro 3. a 4. osobou, dále z oddělené ložnice, koupelny/WC, k dispozici je telefon, satelitní TV, trezor k pronájmu a balkón nebo terasa.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, přes den různé snacky, odpolední zmrzlina, káva, čaj a pečivo. Všechny místné alkoholické i nealkoho nápoje od 10:00 do 24:00.

(údaje jsou z roku 2010)

Aparthotel Calas Park na Mallorce

Komentáře

Nám se tato dovolená velmi líbila. Poměr cena – služby byl opravdu dobrý. Hotel je vhodný pro děti. Vybavení pokojů bylo sice už starší, ale zato zde bylo opravdu čisto.

Mallorca na Facebooku