Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Maristany, Alcúdia

Hotelové zařízení Maristany s bazénem na Mallorce

Aparthotel Maristany se nachází v centru města Alcúdia a je vzdálený jen asi 80 metrů od dlouhé pláže s jemným pískem, která se pozvolna svažuje do moře. K přístavu s jachtami a k promenádě s mnoha bary, restauracemi, kavárnami a obchody je to asi 150 metrů.

Hotel s 55 bytovými jednotkami na 4 poschodích disponuje přijímací halou s recepcí, výtahy, terminálem s internetem (za poplatek), WLAN přístupem, restaurací s terasou, klimatizovanou společenskou místností a prádelnou.
V udržovaném okolí hotelu se nachází vyhřívaný bazén se sladkou vodou, spojený s dětským bazénkem, vířivý bazén, letní terasa a snackbar u bazénu. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici zdarma.

V ceně ubytování je sauna (během chladnějších měsíců v roce), za poplatek je biliár a zapůjčení jízdních kol. Na pláži můžete vyzkoušet různé vodní sporty, které zajišťují místní provozovatelé za poplatek. Hoteloví hosté obdrží také slevu na vybraná golfová hřiště v okolí.

Světle a příjemně zařízená studia (pro 2 osoby, cca 21 m2) mají kombinovaný prostor k obývání a ke spaní, kuchyňský kout, koupelnu nebo sprchový kout/WC, fén, telefon, trezor k pronájmu, satelitní TV, klimatizaci a balkon.
Apartmány (pro 2-4 osoby, cca 48 m2) jsou vybavené stejně, ale mají navíc ložnici.
V ceně je úklid 6x týdně, výměna ručníků každý den, výměna ložního prádla 2x týdně.

Stravování: Bez stravy nebo polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně až do 11 hodin, 2x týdně se koná tématická večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Aparthotel Maristany - možnost ubytování

Mallorca na Facebooku