Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Cap De Mar, Cala Bona

Bazeén u hotelu Cap De Mar, Mallorca

Hotel Cap De Mar leží v městečku Cala Bona, severně od známějšího Cala Millor. Od pláže jej odděluje pouze místní promenáda. K malému přístavu dojdete po několika málo minutách pěší chůze, centrum městečka Cala Millor je vzdálené asi 1 km.

Apartmánový komplex tvoří celkem 4 budovy - hlavní budova a 3 vedlejší. Celkem je ve 4-patrových budovách (s výtahem) 72 bytových jednotek. V hlavní budově je také vstupní hala s recepcí, internetový koutek (WiFi za poplatek), krytý bazén s vířivkou (v provozu do května a následně od října), restaurace s barem a satelitní TV.
Ve venkovním areálu najdete pěkný bazén se sluneční terasou, s lehátky a slunečníky. U bazénu je také snack bar.
V hotelu jsou také organizovány zábavné programy, taneční večery s živou hudbou apod. Pro hosty je také k dispozici hotelové centrum pro různé terapie, kulečník, sauna, turecká pára, vířivka.

Apartmány (pro 2 – 4 osoby) jsou velmi komfortně vybavené, s koupelnou/WC, fénem, klimatizací, kombinovanou obývací ložnicí, samostatnou ložnicí, ledničkou, varnou konvicí, telefonem, satelitní TV, trezorem, balkónem s bočním výhledem na moře. Na výběr je také přímý výhled na moře.

Stravování: Snídaně nebo polopenze formou vydatných švédských stolů. 1 x týdně je připraven slavnostní švédský stůl s místními specialitami.

(údaje jsou z roku 2010)

Apartmány Cap de Mar, Cala Bona na Mallorce

Komentáře

Skvělá dovolená pro zotavení, jako pokaždé. Byli jsme v tomto hotelu podruhé a každopádně příště přijedeme opět. Byli jsme ubytováni v pěkné suitě s výhledem na moře, renovace se rozhodně vyplatila. Personál jako vždy velmi příjemný a ochotný, zejména k dětem. Vždy velký výběr jak u snídaní tak i u večeří.

Mallorca na Facebooku