Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Esperanza Mar, Cala Bona

Bazén u apartmánů Esperanza Mar, Mallorca

Komplex Esperanza Mar leží přímo u moře, do vody se vstupuje přes můstek. Další pláž a centrum městečka Cala Bona jsou vzdálené asi 1 km. Apartmánový areál má recepci, malý supermarket, TV místnost, bar, nekuřáckou restauraci, krytý bazén. V zahradním areálu jsou 2 bazény, oba mají dětskou část, 2 skluzavky, lehátka a slunečníky.

Ubytování je v apartmánech (2 místnosti), které mají obývací ložnici s rozkládacím gaučem, samostatnou ložnici, telefon, satelitní TV, trezor, kuchyňský kout, klimatizaci, topení, fén, koupelnu/WC, balkón.
Ubytování se nabízí bez stravování, v apartmánech je možnost vaření. Nebo je možnost zakoupení all inclusive: snídaně, obědy, večeře – vše formou švédského stolu, odpoledne káva, čaj, moučníky, zmrzlina. Místní a mezinárodní nápoje u barů mezi 10:30 až 24:00 hodin jsou v ceně a také v době oběda a večeře.

Apartmány Esperanza Mar, Cala Bona - možnost ubytování

Komentáře

Celkově jsme byli velmi spokojení. Děti byly neustále zabaveny v dětském klubu. Okolní krajinu jsme dokonale prozkoumali jak pěšky, tak i na kole nebo vypůjčeným autem. Ostrov je prostě nádherný - ale okolí kolem Cala Bona je zvláště krásné. Dětské animační programy neměly chybu – naše děti byly unešené.

Mallorca na Facebooku