Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány La Mirada, Cala D'or

Mallorský aparthotel La Mirada

Tříhvězdičkový aparthotel La Mirada stojí v klidné postranní ulici, v místní čtvrti Es Forti s obchody a restauracemi. Je vzdálen asi 150 m od písečné pláže, přibližně 1,5 km od jachtařského přístavu a 2,5 km od rušného centra letoviska Cala ďOr.

Plně klimatizovaná hotelová rezidence stojí v zahradě a skládá se z hlavní budovy a dvou vedlejších budov. K jejímu zařízení patří přijímací hala s recepcí, internetový koutek, společenská a televizní místnost, výtahy, bar a nekuřácká restaurace.
Uprostřed zahrady najdete bazén, sluneční terasu na opalování s lehátky a slunečníky (zdarma k zapůjčení), částečně zastřešenou terasu k posezení a bar.

V ceně ubytování je pravidelný sportovní program s volejbalem, lukostřelbou, stolním tenisem, šipkami a bocciou, malé fitnesscentrum, gymnastika a aerobic. Přes den i večer se pořádají zábavné show, folklorní a taneční představení.
Za poplatek si můžete zahrát billiár, tenis a squash. Asi 15 km daleko se nachází 18-jamkové golfové hřiště "Vall d'Or" se slevou pro hotelové hosty.

Pro děti je určen klub La Mirada, ve kterém je připraven program pro děti od 4 do 16 let. Během hlavní sezóny funguje šestkrát týdně od 11.00 do 13.00 a od 15.00 do 16.00. Dětem slouží také bazének a hřiště.

V hotelu se nachází 120 apartmánů ve čtyřech patrech. Apartmány jsou světle a útulně zařízené a mají klimatizaci..
Apartmány typu B (36 m², max. 3 dospělí + 1 dítě) mají kombinovaný obývací prostor s místem ke spaní (rozkládací gauč), oddělenou ložnici, malou kuchyňku s jídelním koutem, telefon, satelitní televizi, trezor, vanu a WC, balkón nebo terasu.
Apartmány typu C (45 m², max. 4 dospělí + 2 děti) mají stejné vybavení, ale navíc jednu oddělenou ložnici.

Stravování: Vlastní nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, 1x týdně se koná tématická večeře. Různé snacky 10:00-23:30 hod., odpolední káva, čaj a koláče, zmrzlina,
místní alkoholické a nealko nápoje 10:00-24:00 hod.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorský hotel La Mirada - ubytování
Mallorský hotel La Mirada s bazénem

Komentáře

Byla to báječná dovolená a úžasný hotel (pokud člověk ví, co znamenají tři hvězdičky – není to tedy luxusní hotel!!!). Personál byl milý, pláž krásná, jídlo a pití dobré! Vše perfektní! Strávili jsme tady moc hezkou dovolenou. Hotel můžeme doporučit, děti v něm zažijí plno zábavy.

Mallorca na Facebooku