Jste zde

Domů » Ubytování

Botel Alcudiamar, Alcudia

Alcudia s botelem Alcudiamar

Botel Alcudiamar je umístěn na klidném místě, ale přesto v centru. Nachází se přímo v přístavu, odkud je krásný výhled na záliv Alcudia. Ve vzdálenosti jen několika minut pěší chůze se nacházejí možnosti k nákupům a zábavě, restaurace a bary. Rozlehlá písečná pláž je vzdálená přibližně 100 metrů, k malé pláži určené ke koupání je vybudován přímý přístup.

Botel disponuje dvěmi patry s celkem 106 pokoji, nabízí přijímací halu s místy k posezení, recepci, výtah. Restaurace s terasou se nachází ve vedlejší budově.
Vedle hotelu se nachází tropický bazén s odděleným dětským bazénkem, snackbar a letní terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k dispozici zdarma.

V ceně ubytování je krytý bazén (otevřený sezonně), sauna, whirlpool, parní lázeň a fitness. Za poplatek jsou masáže a vodní aktivity na pláži, které nabízejí místní provozovatelé.

Pokoje jsou vkusně a pohodlně zařízené koupelnou nebo sprchovým koutem s WC, fénem, klimatizací/topením, telefonem, satelitní TV, minibarem (za poplatek), bezpečnostní schránkou k pronajmutí a balkónem nebo terasou.
K dispozici jsou také apartmány se stejným vybavením jako pokoje, navíc ale mají oddělený prostor pro spaní, kuchyňku s lednicí a mikrovlnou troubou, vanu s vodní masáží, oddělenou masážní sprchu a výhled na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Botel Alcudiamar - možnost ubytování
Botel Alcudiamar s bazénem

Komentáře

Byla to opravdu odpočinková dovolená v malém a čistém hotelu, s příjemnou atmosférou a velmi přátelskou obsluhou. Ubytování je v centru, v přístavu jachet a jen přibližně 5 minut pěšky do města. Jídlo bylo velmi dobré a rozmanité. Protože jsme tu byli na jaře, byla pláž z důvodu nízkých teplot vhodná pouze k procházkám. Přesto byla ale velmi pěkně upravená. Bazén byl velmi dobře umístěn, čistý, s překrásným výhledem na záliv.

Mallorca na Facebooku