Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Albellons Parc Natural, Binibona

Hotel Albellons Parc Natural v Biniboně

Hotel Albellons Parc Natural se nachází přímo na úpatí pohoří Serra Tramuntana. Tuto klidnou oblast najdete na severovýchodě Mallorky, která patří mezi nejhezčí části celého ostrova. Můžete odtud podnikat řadu zajímavých výletů a túr do okolí. Zajímavá bude jistě návštěva kláštera nebo vinných sklepů v městě Inca. Pláže v Alcudii jsou odtud vzdálené asi 20 km.

Velice hezky architektonicky stavěný hotel je zařízen v selském stylu s moderním vybavením. V restauraci si můžete vychutnat typické místní speciality, k jejichž přípravě jsou částečně využívány suroviny vlastní produkce. K dispozici je slunná terasa s překrásným výhledem. V zahradě se nachází bazén. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou zdarma k dispozici.
Klienti mají zdarma k dispozici saunu a služby hotelu Binibona Parc Natural. Například tenisový kurt, malý krytý bazén a fitness. Za poplatek si můžete objednat masáže nebo zapůjčit kola.

Dvoulůžkové pokoje (cca 20-25 m²) mají koupelnu se sprchou a WC, fén, telefon, bezdrátové připojení na internet, satelitní TV, trezor, minibar a klimatizaci. Pokoje superior mají navíc balkon nebo terasu. Prostorné apartmány mají velice podobné vybavení jako pokoje, navíc mají oddělenou ložnici, vířivku a terasu.

Stravování: Polopenze - snídaně formou švédských stolů, večeře menu o čtyřech chodech. Večeřet je možné i v restauraci hotelu Binibona Parc Natural.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Albellons Parc Natural na Mallorce - možnost ubytování

Komentáře

Hotel je velice pěkný. To pravé pro klidnou a odpočinkovou dovolenou.

Mallorca na Facebooku