Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel America, Calas De Mallorca

Hotel America na pobřeží Mallorky

Hotel America leží nad pláží Cala Domingo, na skalní plošině. Pláž je vzdálená jen asi 100 metrů, centrum městečka Calas de Mallorca přibližně 300 metrů.

Oblíbený, plně klimatizovaný prázdninový hotel disponuje 2 budovami s 351 pokoji na 8 poschodích. Dále se zde nachází přijímací hala s recepcí, čtyři výtahy, bufet, pizzerie, grill restaurant, dvě společenské místnosti (jedna se satelitní TV) a tři bary.

Na rozsáhlé terase u hotelu se nachází bazény s odděleným dětským bazénkem a letní terasa s lehátky a slunečníky (v ceně). Kromě toho je vám k dispozici útulné posezení se snackbarem u bazénu. Pro malé hosty je zde hřiště a miniclub (pro děti ve věku od 4 do 12 let).

Sport a zábava: V ceně je tenis, shuffleboard, stolní tenis, badminton, fotbal, basketbal, vodní pólo, lukostřelba a aerobik, za poplatek billiard.
Hotel pořádá denně animační programy a večerní zábavu.

Příjemně zařízené pokoje disponují sprchou/WC, telefonem s přímou volbou, trezorem k pronájmu, klimatizací a balkónem s výhledem na moře.

Stravování: All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu,
přes den snacky, odpoledne čaj, káva a pečivo, zmrzlina pro děti.
Místní alkoholické a nealko nápoje od 8:00 do 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel America s bazénem

Komentáře

Hotel i celková dovolená byly opravdu skvělé. Nedá se mluvit o rozlehlé pláži, jedná se o malý (nebo spíše o dva malé) záliv. Koupání bylo ale perfektní. U hotelu byly tři bazény a jeden oddělený pro děti, není zde vodní skluzavka.

Mallorca na Facebooku