Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Atolon, Cala Bona

Pobřeží Cala Bony na Mallorce

Hotel Atolon leží přímo u moře, na promenádě mezi městečky Cala Millor a Cala Bona. Nejbližší písčitá pláž je vzdálená 100 m, centrum městečka Cala Millor asi 500 m.

Rodinný hotel sestává ze dvou budov, přičemž jedna budova je přímo u moře, naproti tomu druhá budova má zase výtah. V hotelu je celkem 80 pokojů, recepce, klimatizovaná nekuřácká restaurace, místnost se satelitní TV, salónek s barem a TV. U moře se nachází sluneční terasa se slunečníky a lehátky a s výhledem na moře, bazén, dětský bazén a bar.
Za poplatek je možné si zahrát kulečník, několikrát týdně jsou pořádány taneční večery a různé zábavné programy.

Klimatizované pokoje jsou vybavené telefonem, trezorem (za poplatek), ventilátorem, koupelnou/sprchou/WC, fénem, balkónem nebo terasou.

Stravování: Polopenze probíhá formou švédských stolů. Obědy si můžete zakoupit v hotelové restauraci, výběrem z jídleního lístku.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorca, Cala Bona - hotel Atolon

Komentáře

Byli jsme moc spokojení. Okolí jsme probádali na kolech, jsou zde velmi dobré terény pro jízdu na kole, také se nám líbili pěší procházky po okolí. Bezvadně jsme si i užili koupání a plavání. Každé ráno jsem si mohla v klidu zaběhat. Byla jsem překvapená, jak pěkné a čisté bylo zdejší pobřeží. Městečko Cala Millor mohu v čase posezónním jen doporučit. Hotel má pěknou polohu, blízko centra, přesto leží přímo na promenádě. Ideální pro procházky, běhání, pěší tůry, jízdy na kole. Malé vzdálenost jak k pláži, tak k městu, také k přírodním parkům Cala Boa a San Como.

Mallorca na Facebooku