Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bahia De Alcudia, Alcudia

Hotel Bahia De Alcudia s bazénem

Hotel Bahia De Alcudia leží sice v centru města Alcúdia, ale přesto na klidném místě. Je vzdálen asi 150 metrů od písečné pláže a přibližně 500 metrů od přístavu.

Plně klimatizovaný, prostorný a vkusný prázdninový hotel střední třídy je vybaven přijímací halou, recepcí, internetovým koutkem, WLAN přístupem na internet, salonem s barem a integrovaným televizním koutkem (satelitní TV), pěknou verandou a restaurací.

Venku je pěkně umístěná terasa s plaveckým bazénem a letní terasou (lehátka a slunečníky v ceně, ručníky za poplatek), snackbar u bazénu s útulnou terasou a velká udržovaná zahrada se stromy, které poskytují stín.

Sport a zábava za poplatek: billiár, minigolf, stolní tenis, tenis v blízkosti hotelu, během letních měsíců mnoho vodních sportů na pláži.
Přes den i večer hotel pořádá animační programy pro hosty, několikrát týdně večerní představení se soutěžemi a show.
Denně animační programy pro děti od 4 do 14 let, večerní minidisko. Pro děti je také oddělený dětský bazén a hřiště.

Příjemně zařízené pokoje jsou vybaveny klimatizací, minibarem na vyžádání (za poplatek), telefonem, satelitní TV, trezorem k pronajmutí, koupelnou s fénem a kosmetickým zrcadlem, WC a balkonem.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, s teplými i studenými jídly. Večer je vyžadováno vhodné oblečení.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Bahia De Alcudia - možnost ubytování

Komentáře

Byli jsme zde spokojeni a hotel můžeme jen doporučit. Byla to velmi pěkná dovolená. Jídlo byla velmi dobré a rozmanité.

Mallorca na Facebooku