Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bahia Del Este, Cala Millor

Mallorský hotel Bahia Del Este

Čtyřhvězdičkový hotel Bahia Del Este se nachází přímo na krásné pobřežní promenádě a pěší zóně v letovisku Cala Millor. 50 metrů od resortu leží místní centrum s mnoha obchody, zábavními podniky, bary a restauracemi.

V hotelu najdete 188 pokojů na pěti poschodích. K jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtahy, salónky, internetový terminál (za poplatek), televizní místnost, herna, bar a nekuřácká restaurace. Před hlavní turistickou sezónou a po ní je v provozu vyhřívaný krytý bazén.

V zahradě najdete bazén s vířivkou, dvoupatrovou sluneční terasu a "mokrý bar" (otevřen během sezóny). Lehátka a slunečníky jsou zahrnuty v ceně, ručníky vám půjčí po zaplacení zálohy (výměna za poplatek).

V ceně ubytování je stolní tenis, squash, vstup do posilovny, sauna a turecká lázeň (2 hodiny denně). Večer se několikrát týdně konají zábavní programy s živou hudbou a show.
Za poplatek si můžete zahrát minigolf, billiárd, zajít na masáže nebo do solária, na pláži místní provozovatelé nabízejí různé vodní sporty.

Pokoje jsou útulně a vkusně zařízené, k jejich vybavení patří koupelna, WC, fén, minilednička, telefon s přímou volbou, sejf, satelitní televize s hudebním kanálem, klimatizace/topení a balkón s přímým nebo bočním výhledem na moře. Pokoje s výhledem na vnitrozemí mají terasu.

Stravování: Polopenze - snídaně i večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně do 11,30 hod. 1x týdně hotel pořádá tématické večeře. Víno, pivo a nealko nápoje jsou k večeři zdarma.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorský hotel Bahia Del Este - ubytování
Mallorský hotel Bahia Del Este s bazénem
Hotel Bahia Del Este se sluneční terasou

Komentáře

S dovolenou jsme byly naprosto spokojené a hotel můžeme vřele doporučit rekreantům každého věku! Blízkost obchodů, barů a kaváren je opravdu báječná! Jediné minus na této dovolené bylo to, že brzo skončila :-) Personál skutečně dbal na to, aby vše bylo čisté a v pořádku. Pokoje jsou velmi hezké a čisté, koupelna pochopitelně také. Výhled (částečně na mořskou stranu) byl úžasný! Personál byl vždy milý! Poblíž krásná nákupní třída (opravdu pro každého něco)! Bary a kavárny rovněž blízko! Z nabízeného jídla a pití si každý vybere! Před hotelem si zdarma můžete vyzkoušet minigolf. Jinak nemůžeme posoudit, kvůli sportu jsme na dovolenou nejely. Na pláži bylo hodně lehátek a slunečníků, které ale také něco stojí. Člověk je ale na dovolené, a tak utratí více peněz než jindy, kdy si člověk tolik nedopřává. Byly jsme prakticky pořád na pláži, hotelový bazén jsme pouze viděly, ale už na pohled vypadal úžasně!

Mallorca na Facebooku