Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Bahia Pollensa, Badia De Pollenca

Hotel Bahia Pollensa s bazénem na Mallorce

Hotel Bahia Pollensa leží na severním pobřeží Mallorcy, jen 200 m od pláže. Do centra městečka Puerto Pollensa je to asi 1,5 km, zde najdete velké množství obchodů, restaurací, barů a diskoték.
V prázdninovém komplexu je celkem 137 bytových jednotek, rozmístěných ve 3 patrech. Svým hostům nabízí hotel recepci, bar, klimatizovanou restauraci. Parkování je možné v garážích (za poplatek).
Velký venkovní areál komlexu má také bazén, sluneční terasu s lehátky a slunečníky (zdarma). Pro pestrý a rozmanitý pobyt jsou pořádány různé animační programy, jejich program je závislý na konkrétní sezóně. Nejbližší golfové hřiště je vzdálené 6 km.

Příjemně zařízené apartmány jsou vybavené koupelnou/WC, fénem, kombinovanou obývací ložnicí, samostatnou ložnicí, kuchyňským koutkem s ledničkou, balkónem nebo terasou. Také je tu telefon, trezor (za poplatek), centrálně ovládaná klimatizace.
Pobyty jsou možné bez stravování nebo jen se snídaní nebo s polopenzí (snídaně a večeře). Veškeré stravování probíhá formou švédských stolů.

Hotel Bahia Pollensa na Mallorce - možnost ubytování

Mallorca na Facebooku