Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Borneo, Cala Millor

Hotel Borneo na Mallorce

Čtyřhvězdičkový hotel Borneo stojí přímo na krásné písčité pláži. Za pár minut se dostanete do centra městečka Cala Millor, kde je plno nákupních možností a zábavních zařízení. Hlavní město Palma de Mallorca je vzdálené asi 70 km. Ze zastávky poblíž hotelu pravidelně jezdí autobusy do okolních měst.

V klimatizovaném hotelu se nachází 200 pokojů v 5 patrech a 2 výtahy. V hotelu najdete salonek s barem, nekuřáckou jídelnu, hernu, konferenční místnost (pro 80 osob) s televizí a satelitem. Navíc si můžete zaplavat v krytém bazénu (otevřen do 30. dubna).
Venku najdete bazén, terasu s lehátky a slunečníky (bez poplatku), kavárnu, bar, dětský bazének a hřiště pro děti.

V ceně pobytu je zahrnuta sauna, jacuzzi, stolní tenis, volejbal, házená, basketbal, cvičení a minigolf. Cyklisté mohou využít stojan na kola, opravnu a umývárnu kol. Za poplatek si můžete zahrát biliárd a zajít na masáže do hotelu Sumba.
Pro děti od 5 let je k dispozici miniklub La Cabana v hotelu Sumba. Přes den i večer je připraven bohatý program pro děti a dospělé.

Pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, klimatizací/topením (individuální), stropním ventilátorem, telefonem s přímou volbou, satelitní televizí, sejfem, kobercem, malou ledničkou, fénem, dvojitým posuvným oknem, balkónem nebo terasou. Všechny pokoje mají výhled na mořskou stranu.
V hotelu je rovněž 10 pokojů pro osoby tělesně postižené.
Rodinné apartmány se skládají ze 2 dvoulůžkových pokojů, které jsou navzájem propojené dveřmi.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu a k nim stolní víno, pivo, voda a nealkoholické nápoje. Snídaně se podává až do 12.00, občerstvení od 10.00 do 12.00 a od 21.00 do 24.00, káva, zákusky a sušenky od 16.00 do 18.00. Místní alkoholické a nealko nápoje se servírují od 10.00 do 24.00.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Borneo na Mallorce s pláží
Hotel Borneo na Mallorce - možnost ubytování

Komentáře

Byla to úžasná dovolená. Hotel byl prvotřídní a cenově velmi výhodný. Často jezdíme na dovolenou a tento hotel je skvělý. Rádi se sem někdy vrátíme.

Mallorca na Facebooku