Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Cala Esmeralda, Cala D'or

Pohled na hotel a zátoku Cala Esmeralda

Hned pod hotelem Cala Esmeralda leží stejnojmenná krásná zátoka Cala Esmeralda. Do centra městečka Cala D'Or je to asi 800 m.

Udržovaný komfortní hotel patřící do řetězce INTUROTEL je obklopený středozemními zahradami. Ve čtyřpatrové budově jsou 3 výtahy, recepce, internetový terminál (za poplatek), v prostoru baru a vstupní haly internetové připojení WLAN (zdarma). Všechny společenské místnosti jsou klimatizované. Také je tu salónek se satelitní TV, terasou a jídelnou.
V zahradním areálu najdete bazén, samostatný dětský bazén a sluneční terasu s několika lehátky a slunečníky. Mimoto je u bazénu bar, kde lze v poledne zakoupit malé občerstvení.
Ke sportovním aktivitám je zdarma k dispozici stolní tenis a společenské hry. Za poplatek kulečník, tenisový kurt s tvrdým povrchem. Dále jsou možné masáže, několikrát týdně hotel pořádá večery s živou hudbou a zábavou.

Pokoje mají koupelnu/WC, regulovatelnou klimatizaci a topení, ledničku, satelitní TV, telefon, trezor a balkón.
V hotelu je podávána polopenze (snídaně a večeře). Veškeré stravování je formou velmi rozmanitých švédských stolů, se studenou i teplou částí z mezinárodní i místní kuchyně. Mimoto jsou ráno i večer některé pokrmy připravovány přímo v restauraci. Pro ty, kdo vstávají pozdě, je podávána snídaně až do 10:30 hodin. U večeře jsou pro pány podmínkou dlouhé kalhoty.

Pohled na hotelový bazén Cala Esmeralda
Hotel Cala Esmeralda - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená v tomto hotelu byla opravdu super a můžeme pobyt dalším jen doporučit. Každopádně se sem ještě v budoucnosti vrátíme. Ačkoli měl personál hodně práce, působili zaměstnanci dobrým a klidným dojmem, hektiku na sobě nenechali znát. V centru městečka jsou dobré možnosti nákupů suvenýrů a dalších dovolenkových položek. Několik obchodů s oblečením je i v blízkosti hotelu. Kdo ale hledá více, musí jet až do Palmy. Restaurace a bary jsou přizpůsobené anglické klientele. K jídlu byl vždy velmi velký výběr. Každého chutě byly uspokojeny a bylo poznat, že jsme ve 4* hotelu. Pro rodiny s malými dětmi je úplně ideální pláž, leží v malé zátoce a děti jsou neustále pod dohledem.

Mallorca na Facebooku