Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Cala Romani Club, Calas De Mallorca

Hotelové zařízení Cala Romani Club na Mallorce

Hotel Cala Romani Club se nachází na okraji městečka Calas de Mallorca, centrum je vzdálené asi 300 m. K zálivu Cala Domingo dojdete asi po 500 metrech vyšlapanou cestičkou nebo přibližně po 900 metrech podél silnice. Mezi hotelem, centrem a pláží jezdí pravidelně malý vláček.

Hotelové zařízení se skládá ze tří budov s přibližně 360 pokoji a s výtahy. Dále zde najdete přijímací halu se společenskou místností, salon s barem a terasu k posezení.
Venku se nachází velký areál s bazénem, dětským bazénkem, barem u bazénu a letní terasou. Pro malé hosty je zde také dětské hřiště.

Club nabízí animační programy pro dospělé i děti, večerní zábavná představení. V ceně ubytování je volejbal, vodní pólo, aerobik, fotbal, lukostřelba, stolní tenis, víceúčelové sportovní hřiště, dvě tenisová hřiště s pevným povrchem a dva kurty na squash.

Příjemně zařízené pokoje mají koupelnu se sprchou a WC, telefon, trezor k pronajmutí a balkon.
Studia mají stejné vybavení, ale navíc kombinovaný obývací pokoj s místem pro spaní a kuchyňský kout.
Apartmány mají stejné vybavení jako studia, ale mají navíc oddělenou ložnici.

Stravování: All inclusive - všechna jídla formou bufetu, místní alkoholické a nealko nápoje, káva, čaj od 10.00 - 24.00 hodin, zmrzlina pro děti, různé snacky 10.30 - 22.30 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Cala Romani Club - možnost ubytování

Komentáře

Prázdninový pobyt v tomto byl pro nás úžasný (kromě výjimky dvou dnů, kdy pršelo). Ubytování je umístěno v centru a přesto je zde klid. Animační večery byly velmi dobře organizovány a zábavné. Personál byl velmi přátelský a nápomocný. Jídlo a pití bylo bez chyby. Jídla byla velmi chutná a pokaždé jiná. Pláž byla velmi čistá s průzračnou vodou. Bohužel během našeho pobytu byly občas vlny.

Mallorca na Facebooku