Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Calimera Es Talaial, Cala D'or

Hotel Calimera Es Talaial na Mallorce

Apartmánový hotel Calimera Es Talaial, který se nachází v letovisku Cala D'or, byl postaven v roce 1987 a v roce 1997 byl zrekonstruován. Hotel stojí v krásné čtvrti Es Forti, obchody a zábavní zařízení jsou vzdálené jen asi 200 metrů. Do centra města to je přibližně 2,5 km, od písečné pláže asi 100 m, stejně jako od autobusové zastávky. Golfové hřiště se nachází 8 km od hotelu a jachtařský přístav je vzdálen 1,5 km od hotelu.

Na 3 patrech hotelu najdete celkem 249 apartmánů. K jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí (otevřena 24 hodin denně) a sejfy, kavárna, bar, klimatizovaná restaurace s nekuřáckou částí a terasou, směnárna, minimarket, televizní místnost, divadelní sál, herna, parkoviště a půjčovna kol, internetový koutek, služby lékaře (rovněž za poplatek). Mimo hlavní letní sezónu je pro hosty k dispozici také vnitřní bazén.

Venku najdete bazén s odděleným dětským bazénkem, sluneční terasy, bary. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Pro děti je připraveno hřiště a miniclub.
Na hosty čeká mnoho aktivit jako tenis, stolní tenis, lukostřelba, basketbal, biliár a boccia. V sezóně hotel pořádá animační programy. Za poplatek je potápění, sauna, solárium, masáže a posilovna.

Studia (cca 28 m2, max. 2 dospělí + 1 dítě) jsou útulně vybavená, mají kombinovaný obývací pokoj s prostorem pro spaní (gauč pro 3. osobu), kuchyňský a jídelní koutek, koupelnu, fén, balkón nebo terasu, klimatizaci, telefon, satelitní TV, trezor.
Apartmány typu A (cca 38 m2, max. 3 dospělí + 1 dítě) jsou stejně vybavená jako studia, ale mají navíc oddělenou ložnici.
Apartmány typu B (cca 48 m2, max. 5 dospělí + 1 dítě) mají dvě oddělené ložnice.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, snacky po celý den, odpolední káva, čaj a koláče, zmrzlina pro děti, místní alkoholické a nealko nápoje.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorský hotel Calimera Es Talaial s bazénem
Mallorský hotel Calimera Es Talaial - ubytování

Komentáře

V hotelu se nám líbilo a odpočinuli jsme si, i když neustále probíhal animační program a děti ustavičně křičely. Zaměstnanci hotelu byli skutečně milí, velmi zdvořilí a vždy ochotní pomoct. Okolí má opravdu co nabídnout. Hezké je hlavně skalnaté pobřeží. Do centra je to 2,5 km příjemnou procházkou. Bufet byl výborný. Jen je škoda, že se všechno maso a ryby grilují najednou, a proto byly suché a studené. Bylo by lepší, kdyby kuchař maso připravil až ve chvíli, kdy si ho host přeje. Člověk přece na dovolené může ty dvě minuty na maso počkat. Pláž byla úžasná. Měli jsme pocit, že jsme někde v Karibiku. Během dovolené byly bohužel medúzy zasaženy morem, a proto jsme nemohli do vody. Slyšeli jsme, že tento problém prý je v tomto ročním období vzácný. Bazén byl úžasný a teplota vody osvěžující. Podle mého názoru je tento hotel zajímavý jen pro rodiny s dětmi.

Mallorca na Facebooku