Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Can Simoneta, Cala Canyamel

Hotel Can Simoneta na Mallorce

Hotel Can Simoneta má klidnou, idylickou polohu na plošině přímo u moře. Areál je vsazený do pozemku o rozloze 575 ha s přenádherným výhledem na moře. K malé obci Cala Canyamel je to jen 15 minut pěší chůze. K nejbližší pláži se dostanete po asi 10 minutách chůze přes původně lesní cestu.

Samotný hotel sestává ze dvou panských budov Can Simoneta a Can Nofre, obklopených rozlehlou zahradou. V domě Can Nofre je kromě recepce také bar, salónek s krbem, restaurace s terasou. Samotné zařízení hotelu je světlé, příjemné a vytvořené v minimalistickém duchu.
V zahradním areálu najdete velký bazén se sluneční terasou, s lehátky a slunečníky. Je odsud krásný výhled na moře.
Bezplatně lze využívat 2 vířivky a jízdní kola. Za poplatek je dále k dispozici sauna, turecká koupel, masáže, tenisový kurt v Canyamelu. V blízkém okolí hotelu jsou 4 golfová hřiště.

Celkem je k dispozici jen 12 pokojů a 6 junior-suite.
Všechny pokoje jsou velmi světlé, stylově zařízené, umístěné v obou panských budovách. Mají koupelnu/WC, fén, župany, topení, klimatizaci, telefon, minibar, satelitní TV, trezor, internetové připojení, výhled do krajiny nebo na moře. Lze si přiobjednat pokoje s terasou.
Junior-suite mají stejné vybavení, navíc další obývací pokoj se sedačkou a terasu.

Ke stravování lze zvolit snídaně nebo polopenzi: snídaně je formou švédského stolu a další nabídkou pokrmů s výběrem z jídelního lístku. Večeře jsou servírované formou menu v restauraci nebo na terase.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Can Simoneta v Cala Canyamelu na Mallorce
Hotel Can Simoneta na Mallorce - možnost ubytování

Komentáře

Komplex je nádherný, pokoje velmi vkusně zařízené. Od první minuty se tu dá odpočívat. Personál by občas mohl být trochu pozornější a přátelštější. Uvítali bychom u večeře místo náročných několikachodových pokrmů také jednoduché místní speciality.

Mallorca na Facebooku