Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Canyamel Classic, Cala Canyamel

Hotel Canyamel Classic s pláží, Mallorca

Hotel Canyamel Classic má centrální polohu na okraji lesa, asi 50 m od písčité pláže. Centrum městečka Canyamel je vzdálené jen 150 m.

V hotelu se nachází 135 pokojů na 7 patrech, vstupní prostor s recepcí, výtahy, salónek se satelitní TV, restaurace, bar. V suterénu je vytápěný krytý bazén. V zahradním areálu najdete bazén, sluneční terasu, lehátka a slunečníky.
Pro sportovní aktivity je připraven stolní tenis, na pláži hřiště pro plážový volejbal. Za poplatek je ve vzdálenosti asi 200 m 16 tenisových antukových kurtů (8 kurtů osvětlených). V hotelu je za poplatek sauna. Pro děti je k dispozici samostatný dětský bazén, miniklub (pro děti 4 až 14 let v hlavní sezoně), dětské hřiště. O zábavu je postaráno denními a večerními animacemi.

Ubytování je ve dvoulůžkových pokojích s ledničkou, klimatizací, trezorem, satelitní TV s hudebním kanálem, telefonem, koupelnou se sprchou/WC, fénem, balkónem nebo terasou. Jednolůžkové pokoje mají stejné vybavení, ale nemají balkón nebo terasu.

Stravování probíhá formou all inclusive, švédské stoly. Snídaně se sektem do 10:30 hodin, kontinentální snídaně se podává až do 12:00 hodin. Během obědů a večeří je k dispozici stolní víno, pivo, voda, nealko nápoje. Na barech místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:30 do 23:45 hodin. Malé snacky mezi 12:00 – 13:00 hodinou a mezi 21:00 – 23:45 hodinou. Odpoledne se podává káva, čaj, moučníky. 1 x týdně se koná slavnostní večeře.

(údaje jsou z roku 2010)

Bazén u hotelu Canyamel Classic, Mallorca

Komentáře

Cítili jsme se v tomto hotelu velmi příjemně. Konečně jsme našli pro nás vhodný hotel a příště sem pojedeme zase. Pokoje byly velmi čisté, pořádné a vším potřebným vybavené. Personál příjemný a ochotný kdykoli pomoci. Hotel sice leží uprostřed rušného dění, ale kdo se ruchu nechce zúčastnit, může se kochat jen tak sám. Je na každém, čemu dá přednost. Jídlo bylo velmi rozmanité a chutné. Naše očekávání byla naplněna.

Mallorca na Facebooku