Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Canyamel Park, Cala Canyamel

Bazén u hotelu Canyamel Park, Mallorca

Hotel Canyamel Park leží uprostřed přírodního parku Levante, jen 50 m od úžasné pláže Canyamel. K pláži se jde přes málo frekventovanou vedlejší silnici. V blízkém okolí je obec Cala Canyamel s mnoha nákupními možnostmi, restauracemi a bary. Veřejná autobusová doprava má zastávku jen 100 m od hotelu.

Hotel byl uveden poprvé do provozu v roce 1988, v roce 2004 byl tento 3-patrový hotel kompletně zrenovován. Má celkem 132 dvoulůžkových pokojů a pěkný venkovní areál o rozloze asi 4000 m2. Vstupní hala s recepcí vás uvítá ihned po příjezdu. V hotelu je k dispozici trezor, směnárna, výtahy, kavárna, bar, hrací místnost, TV místnost, klimatizovaná restaurace, konferenční místnosti, veřejný internetový terminál. Dále je tu prádelna, ordinace, půjčovna kol, parkoviště, pro malé hosty miniklub a dětské hřiště.
V krásném zahradním areálu je sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénem, bar, sluneční terasa s lehátky a slunečníky. Dále je v budově hotelu vytápěný vniřní bazén, posilovna, za poplatek je tu také sauna a masáže. Sportovní aktivity jako stolní tenis, plážový volejbal, minigolf jsou zdarma, za poplatek je hotelové tenisové centrum (7 tenisových antukových kurtů). Je zde také půjčovna kol, na pláži se nabízí různé vodní sporty. Nejbližší golfové hřiště je od hotelu vzdálené asi 2 km, pro hotelové hosty se nabízí sleva. Pro zpestření pobytu hotel pořádá různé animační programy (v závislosti na sezóně).

Příjemné, plně klimatizované pokoje mají koupelnu se sprchou a WC, telefon, satelitní TV, internetové připojení, topení, trezor, balkón s výhledem na moře.

Ke stravování je na výběr snídaně nebo polopenze (snídaně a večeře). Veškeré stravování probíhá formou švédského stolu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Canyamel Park, Cala Canyamel - možnost ubytování

Komentáře

100 % spokojenost. Pokoje super, každý den, pokud jsme chtěli, dostali jsme čisté ručníky, stěny pokoje byly zvukově málo těsné, ale jinak OK. Hotel byl asi 100 m od pláže.

Mallorca na Facebooku