Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Catalonia Consul, Cala Bona

Hotelový areál s bazénem Catalonia Consul, Mallorca

Atraktivní hotel Catalonia Consul střední třídy leží přímo u jachetního přístavu v městečku Cala Bona a jen asi 100 m od pěkné písčité pláže. V městečku Cala Millor, které je vzdálené jen 1 km, je spousta nákupních a zábavních možností. Komu se nechce do městečka pěšky, může využít autobusovou dopravu, zastávka je 250 m od hotelu. Hlavní město ostrova Palma de Mallorca s mezinárodním letištěm je vzdálené asi 70 km.

Elegantní, plně klimatizovaný hotel má na 4 patrech přes 189 pokojů. Hostům nabízí pěknou zahradu s bazénem, má také útulný bar a klimatizovanou restauraci. Vkusně zařízené pokoje mají koupelnu, telefon, klimatizaci, centrální topení, trezor a balkón.
Ve venkovním areálu hotelu je bazén se sladkou vodou a sluneční terasou, kde můžete zdarma využít lehátka a slunečníky. V hotelu je také pro ubytované k dispozici krytý bazén.

Stravování: Pro hosty jsou připravené snídaně formou švédského stolu.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorca, hotel Catalonia Consul - možnost ubytování

Komentáře

Čistý, dobře položený hote, vhodný pro bezdětné páry. Při deštivých dnech (naštěstí jsme měli jen 1) byl omezený výběr TV programů. Jídla bylo dost a bylo velmi dobré. Personál velmi ochotný a připravený kdykoli pomoci, komunikace jen v angličtině. Určitě se sem někdy v budoucnu vrátíme, ale zakoupíme si pokoj s výhledem na přístav.

Mallorca na Facebooku