Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Club Marthas, Cala D'or

Bazén u hotelu Club Marthas, Mallorca

Hotel Club Marthas se nachází v letovisku Cala D'or, v městské čtvrti Cala Egos. Je vzdálen přibližně 3 km od centra, kam se snadno dostanete minivláčkem. Zhruba 150 m od hotelu najdete malou zátoku Cala d'es Pou s pláží.

Moderní rodinný hotel nabízí ubytování ve 279 studiích a apartmánech, které jsou rozmístěny ve třech patrech. V hotelu najdete přijímací halu s recepci, salonek, televizní místnost, jídelnu, bary, pizzerii, kavárnu, krytý bazén a diskotéku.

V krásné zahradě jsou umístěny dva bazény, sluneční terasy na opalování a další plochy s lehátky a slunečníky, snack bar s osvěžujícími nápoji. Pro děti je k dispozici malý bazének a dětské hřiště.
Za poplatek si můžete zahrát billiárd, stolní tenis a tenis na jednom ze dvou kurtů. Pro malé i velké návštěvníky je připraven pestrý animační program.

Moderně zařízená studia (1 - 2 osoby) jsou vybavená obývací ložnicí, kuchyňským koutem, vanou nebo sprchou a WC, TV a sejfem za poplatek, a balkónem.
Apartmány (2 - 4 osoby) jsou zařízeny stejně jako studia, jen mají oddělenou ložnici.

Stravování: Vlastní nebo snídaně formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Club Marthas na Mallorce - možnost ubytování

Komentáře

Celkově jsme tu byli velmi spokojení. Nelíbilo se nám pouze to, že jsme dostali klíče od apartmá až ve 14,00 hodin, i když jsme přijeli už v 9,45. To je však v tomto hotelu asi normální. Naopak se mi líbilo, že si člověk může objednat každé jídlo podle vlastní chuti. Všichni zaměstnanci byli velmi milí a ochotní. V dubnu by si však člověk měl do kufru přibalit i teplejší oblečení a deštník. Většinou jsme však měli hezké počasí. Řekli jsme si, že příští rok pojedeme opět do tohoto hotelu – pravděpodobně během podzimních prázdnin.

Mallorca na Facebooku