Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Coral De Mar, Alcudia

Hotel Coral De Mar - bazén

Hotel Coral De Mar je postaven v pěkném prostředí, jen 150 m od několik kilometrů dlouhé pláže s jemným pískem. Do centra městečka a přístavu Alcudia je to jen několik minut chůze.

Elegantní, plně klimatizovaný komfortní hotel vyšší třídy je vystavěný v typickém mallorském vilovém stylu. Sestává z hlavní budovy a tří dalších vedlejších. Ve velmi udržované, pěstěné zahradě, s palmami poskytujícími dostatek stínu, je bazén s oddělenou dětskou částí a velkou sluneční terasou. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, osušky na kauci.
V hlavní budově Vás uvítají ve velké vstupní hale s recepcí a útulnými sedačkami. Pro ty, kteří ani o dovolené nemohou být bez internetu je tu W-LAN připojení (za poplatek), pěkná společenská místnost se satelitní TV. Také je tu světlý příjemný bar, další bar u bazénu s částečně zastřešenou terasou a v sousedním hotelu Estrella de Mar je k dispozici krytý bazén. Dle španělských kritérií se jedná o 4* hotel, ubytování poskytuje na třech patrech v celkem 70 pokojích.

Ubytováni budete v moderních, velkoryse zařízených apatmánech (asi 46 qm), mají obývací ložnici (v ní lůžka pro 3. a 4. osobu), oddělenou ložnici, klimatizaci, kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, jídelním koutem, telefonem, satelitní TV, trezorem, koupelnou/sprchou, WC, balkónem nebo terasou s venkovním nábytkem.

Snídaně jsou formou švédského stolu a večeře formou různorodých švédských stolů s teplými a studenými pokrmy. Denně Vám místní kuchaři předvedou své umění a také jsou pořádány pravidelně tématické večeře. Večer je dbáno na přiměřený společenský oděv. Veškeré stravování probíhá v sousedním hotelu Estrella de Mar, který je vzdálený jen 25 m.

Ke sportovním aktivitám lze využít minigolf, kola, kulečník (za poplatek). Jen 4 km od hotelu je 18 jamkové golfové hřiště Alcanada. Rezervace a domluva o časech na recepci hotelu, hoteloví hosté dostanou slevu.
V prostorách hotelu Estrella de Mar je také sauna, hydromasážní vana, pára, turecká koupel, klimatizovaná posilovna s kardiopřístroji a posilovacími přístroji. Vše je v ceně ubytování.

Hotel Coral De Mar - jeden z apartmánů

Komentáře

Zaplacená cena odpovídala poskytnutým službám. Jídlo bylo velmi pestré, chutné a vždy čerstvé a bylo ho moc. Každopádně by každý měl využívat bohatou sportovní nabídku hotelu, aby ke stolu vždy usedal s novou chutí na nabízené pokrmy. Pokojový servis fungoval bezvadně, také personál byl velmi příjemný.

Mallorca na Facebooku