Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel D'or Tucan, Cala D'or

Hotel D'or Tucan, Cala D'or

Hotel D'or Tucan v Cala D'or má centrální, přesto klidnou polohu, jen asi 100 m nad písčitou pláží v zátoce Cala Gran. V bezprostřední blízkosti hotelu jsou nákupní a zábavní možnosti.
Oblíbený hotel vyšší střední třídy má celkem 155 pokojů a svým hostům nabízí elegantní vstupní halu s recepcí a trezorem, výtahy, restaraci, bar, společenskou místnost a TV místnost.
V pěstěné zahradě je sladkovodní bazén, u bazénu bar a velká sluneční terasa s lehátky a slunečníky (zdarma). Pro sportovní aktivity je tu stolní tenis, kulečník, malá posilovna (za poplatek), malý spa-areál s vířivkou, saunou a různými sprchami. Na pláži se nabízí různé vodní sporty. Několikrát týdně hotel pořádá večerní zábavu.

Dvoulůžkové pokoje mají koupelnu/WC, fén, telefon, satelitní TV, stropní ventilátor, klimatizaci, balkón nebo terasu. Stejně vybavené je omezené množství pokojů Low Cost, které se dají zakoupit se slevou. Pokoje lze obsadit také jen jednou osobou.

Stravování - snídaně a večeře formou vydatných švédských stolů, s ukázkami vaření. V poledne malé občerstvení u baru u bazénu, odpoledne káva, čaj, zmrzlina. Celodenně od 11:00 – 23:00 hodin káva, čaj, nealko, džusy, točené pivo a různé místní alkoholické a nealkoholické nápoje.

Hotel D'or Tucan v Cala D'or, Mallorca - jeden z pokojů

Komentáře

Super dovolená, velmi uvolněná a pěkná. Hotel měl úžasnou polohu, jak k moři, tak k městečku. Recepce velmi laskavá, ochotná kdykoli pomoci. S polohou hotelu jsme byli velmi spokojení a rádi doporučujeme dále. U jídla velmi ochotný personál, stoly vždy upravené a čisté. Další pěkné pláže jsou v malých zátokách s jemným pískem v dobrém dosahu. Bazén čistý, pěkný a udržovaný. V tomto hotelu nejsou povoleny pobyty dětí.

Mallorca na Facebooku