Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Eden Lago, Alcudia

Hotel Eden Lago na pobřeží Mallorcy, v zálivu Alcudia

Přímo na břehu malého jezera v zátoce Alcudia leží hotelový komplex Eden Lago, jen 150 m od písčité pláže. Přírodní park S'Albufera je vzdálen jen 1 km, centrum městečka Alcudia asi 4 km.

V apartmánovém hotelu je pěkný vstupní prostor s recepcí, výtahy, společenská místnost, bar, kavárna, restaurace, supermarket. Ve venkovním areálu je bazén se sladkou vodou, dětské brouzdaliště, sluneční terasa a dětské hřiště.

V hotelu je celkem 220 bytových jednotek.
Ubytování je zajištěno ve studiích pro 1 - 3 osoby. Jedná se o 1 místnost, obývací ložnici s max. 3 lůžky, s trezorem, kuchyňským koutem, koupelnou/WC, balkónem.
Apartmány pro 2 - 4 osoby jsou vybaveny stejně, mají navíc samostatnou ložnici.
Úklid ve studiích a apartmánech probíhá 5x týdně.

Ke sportovnímu vyžití jsou k dispozici 3 tenisové kurty, 2 kurty na squash, minigolf, hřiště na volejbal, hřiště na basketbal a hřiště na házenou, vše za poplatek.

Hotel Eden Lago s bazénem

Komentáře

Celkově jsme byli spokojení, nevýhodou je, že výfukové plyny z ohřívačů vody končí ve vnitřním areálu hotelu. Rozmanitá nabídka pokrmů zajisté uspokojila každého chutě. Animační program byl bohatý, obávám se ale, zda-li to bylo ke spokojenosti hostů. Méně bývá leckdy více. Velmi jsme ocenili polohu přímo na břehu jezera a úžasný výhled na okolní hory. Myslím si, že promenáda kolem jezera by mohla být místními úřady lépe upravována.

Mallorca na Facebooku