Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Es Sivinar & Sa Marina, Cala D'or

Hotelový komplex Hotel Es Sivinar & Sa Marina na Mallorce

U rušné silnice, přímo v centru městečka Cala d’Or, leží hotel Es Sivinar & Sa Marina. Různé možnosti nákupů, zábavy jsou v bezprostředním okolí hotelu. Zátoky ke koupání Cala d’Or a Cala Gran jsou vzdáleny asi 500 m od hotelu. 50 m od hotelu je zastávka autobusu.
Piniemi obklopený prázdninový areál, plně klimatizovaný, sestává ze tří budov. Celkově je tu 165 bytových jednotek. V komplexu se nachází recepce, lobbybar, 4 výtahy, TV místnost se satelitním příjmem, salónek s barem, nekuřácká restaurace. Internetové připojení WLAN ve společenských místnostech je zdarma. Pro případné chladnější dny v předsezóně a v posezóně je tu krytý bazén se saunou a vířivkou (v provozu do května a od října).
Ve venkovním areálu jsou 2 bazény se samostatným dětským bazénem, obklopeny jsou slunečními terasami. Lehátka a slunečníky u bazénů jsou zdarma. Bar u bazénu nabízí přes poledne malá občerstvení.
V ceně pobytu je posilovna, stolní tenis, sportovní animace, večerní zábava a různá představení. Za poplatek kulečník, půjčovna kol, surfování, tenisový kurt, masáže.

Apartmány pro 2 až 4 osoby o rozloze 45 m2 mají obývací ložnici s gaučem na spaní pro 3. případně i 4. osobu, samostatnou ložnicu, kompletně vybavený kuchyňský kout, koupelnu, fén, klimatizaci, telefon, satelitní TV s hudebním kanálem, internetové připojení (zdarma), trezor, balkón.
Studia pro 2 až 3 osoby o rozloze 31 m2 tvoří 1 místnost, jsou stejně vybavená jako apartmány, chybí jim samostatná ložnice, mají kombinovanou obývací ložnici se 2 lůžky.

V apartmánech a studiích je možnost vlastního vaření anebo lze přikoupit polopenzi (snídaně a večeře). Veškeré stravování je formou vydatných a chutných švédských stolů. 1x týdně je pořádána slavnostní večeře.

Hotelový bazén - Es Sivinar & Sa Marina na Mallorce
Hotel Es Sivinar & Sa Marina na Mallorce - možnost ubytování

Komentáře

Pěkný, čistý hotel s lahodným jídlem. Rádi jej doporučujeme dále. Čisté pokoje, velmi praktický je vybavený kuchyňský kout, nechyběla varná konvice ani toaster, vše v perfektním stavu. Ideální v případě, že cestují i děti, zejména malé děti. Hotel sice leží trochu více od pláže, ale to je v tomto koutě Mallorky zcela běžné, s těmi malými zátokami to ani není jinak možné. Odměnou jsou opravdu pěkné pláže v okolí hotelu. K snídani bezvadná bohatá nabídka pokrmů, žádné přání nezůstalo nevyslyšeno. Večerní švédské stoly zrovna tak, velmi pestré a lahodné. Jelikož jsme pobyt v hotelu trávili v červnu, nebyl problém najít u bazénu volná lehátka a slunečníky. Pošetilých rezervací lehátek, ručníky ostatních hostů, jsme si ani nevšimli. Velmi pěkné.

Mallorca na Facebooku