Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Esmeralda Park, Cala D'or

Hotel Esmeralda Park s bazénem

Tříhvězdičkový apartmánový hotel Esmeralda Park stojí v malé, krásné písečné zátoce Cala Esmeralda. Centrum letoviska Cala D'or je vzdáleno asi 1 km, kam se můžete dostat i minivláčkem. V okolí hotelu najdete různé bary a obchody.

Maximálně třípatrové budovy hotelového řetězce Inurotel jsou umístěny v rozlehlé zahradě. V klimatizované hlavní budově se nachází recepce, konferenční sál s videem, internetový terminál (za poplatek) a WLAN v lobby (zdarma), salonek s televizí, bar. V hotelu dále najdete restauraci, snackbar, pizzerii, supermarket, kadeřnictví, obchod se suvenýry, dětskou hernu, prádelnu.
V zahradě se nachází soustava bazénů s lehátky a slunečníky, poolbar a dětské hřiště. Na pláži jsou lehátka a slunečníky za poplatek.

V ceně ubytování je krytý bazén, sauna a whirlpool (oboje otevřeno od poloviny září do poloviny června), stolní tenis, volejbal, fitness a tenisové hřiště (do 30.4. zdarma). Připraveny jsou i animační programy, sportovní aktivity, večerní zábava a miniclub pro děti od 4 let.
Za poplatek je minigolf, biliárd, masáže a vodní sporty na pláži. 7 km od hotelu je vzdálené golfové hřiště "Vall d'Or".

Studia (30 m²) jsou určena pro jednu až tři osoby (maximálně 2 dospělí a 1 dítě). Skládají se z obytné ložnice se dvěma postelemi, kuchyňky, jídelního koutu, koupelny/WC a balkónu. Jsou vybavená klimatizací/topením, satelitní televizí s hudebním kanálem, sejfem a telefonem.
Apartmány (43 m²) jsou vybavené stejně jako studia, jsou určené pro dvě až čtyři osoby (maximálně 3 dospělí a 1 dítě). Najdete v nich dvě pohovky na spaní a oddělenou ložnici. Všechny obytné jednotky se pětkrát týdně uklízejí, ručníky se mění třikrát týdně a ložní prádlo jednou za týden.

Stravování: Vlastní nebo možnost objednání polopenze - snídaně a večeře se podávají formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Esmeralda Park - ubytování
Hotel Esmeralda Park s balkónem pokoje
Hotel Esmeralda Park s vnitřním bazénem

Místo

Hotel Esmeralda Park 39° 22' 35.418" N, 3° 14' 11.2596" E

Komentáře

V hotelu se nám moc líbilo – dobré jídlo, příjemný personál, dobrá vybavenost. V březnu svítilo sluníčko a bylo 22°. Jen je škoda, že mnoho obchodů a restaurací bylo ještě zavřeno. Ale i tak byl týdenní program velmi pestrý a odpočinuli jsme si.
Location

Mallorca na Facebooku