Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Estrella Del Mar, Alcudia

Hotelový areál Estrella Del Mar, Alcudia

Pohodlný městský hotel Estrella Del Mar leží přímo u moře. Od krásné písečné pláže je vzdálen jen několik kroků. V jeho bezprostředním okolí se nachází turistické centrum Alcudie s mnoha možnostmi k nakupování, bary, restaurace a diskotéka. Hned vedle hotelu je zastávka autobusu, golfové hřiště je vzdálené asi 1500 metrů.

Hotel byl postaven v roce 1996, disponuje 5 poschodími a celkem 125 pokoji. K dispozici je recepce (24 hodin), přijímací hala, směnárna, trezor a výtahy, klimatizovaná restaurace s prostorem pro nekuřáky, konferenční prostor, herna, prostor s televizí, kavárna, malý obchůdek a kadeřnictví. Dále nabízí hotel svým klientům přístup k internetu WLAN, pokojové, prádelní a lékařské služby.

Hotel nabízí svým hostům krytý bazén, venkovní bazén se sladkou vodou, snackbar, lehátka a slunečníky. Pro příznivce sportů je zde vodní aerobik, vodní lyže, motorový člun, potápění, windsurfing, tenis, stolní tenis, aerobik, fitness studio, basketbal, biliár/kulečník, bowling a také golf. Během letní sezóny nabídku aktivit obohacují animační programy pro dospělé.

Součástí pohodlně zařízených a klimatizovaných pokojů je koupelna/WC, vysoušeč vlasů, telefon s přímou volbou, trezor, satelitní/kabelová TV a rádio. Mimo to jsou pokoje vybaveny přístupem k internetu, kuchyňským koutem, minibarem a ledničkou, k dispozici je ústřední topení.

Stravování: Hosté si mohou zajistit v hotelu snídaně, ale také obědy a večeře, výběrem z jídelního lístku nebo z menu. Kromě toho jsou v nabídce také dietní pokrmy a speciality.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Estrella Del Mar - možnost ubytování

Komentáře

Byl to velmi příjemný hotel, má překrásný bazén. Hotel je velmi čistý a klidný, vzdálený asi 200 metrů od krásné pláže. Z hotelu není výhled na moře, ale během pár minut se dostanete přímo na pláž. Jídlo bylo velmi chutné, jídelní sál útulný.

Mallorca na Facebooku