Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Eurocalas Club, Calas De Mallorca

Hotel Eurocalas Club s bazénem, Mallorca

Oblíbený hotel Eurocalas Club leží v letovisku Calas de Mallorca, asi 300 metrů od zálivu Cala Antena a přibližně 800 metrů od písečné pláže Cala Domingos, která se mírně svažuje do moře. Centrum městečka je ve vzdálenosti asi 400 metrů.

Hotel disponuje celkem 394 bytovými jednotkami, které jsou rozděleny do více budov s maximálně 12 patry. K pohodlí přispívá přijímací hala s recepcí, společenská místnost se satelitní TV, internetový terminál (za poplatek), bar, kafetérie, nekuřácká restaurace, obchod se suvenýry a supermarket.
K hotelu patří bazény obklopené letní terasou s lehátky a slunečníky, které lákají ke koupání a k odpočinku. Bar u bazénu se postará o vaše osvěžení. Malí hosté mohou využít oddělený dětský bazének nebo hřiště a miniclub (4–12 let).
V ceně jsou zahrnuty tyto sportovní aktivity: stolní tenis, tenis, badminton, basketbal, volejbal, fotbal, vodní pólo, lukostřelba, střelba ze vzduchovky a gymnastika. Hotel také pořádá denní i večerní animační programy.

Příjemně zařízená studia se skládají z prostoru k obývání a ke spaní s kuchyňským koutem, koupelnou/WC, klimatizací, telefonem, trezorem k pronajmutí a balkónem nebo terasou.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, přes den snacky, odpolední káva a koláč, zmrzlina pro děti, dále místní alkoholické i nealko nápoje od 10:00 do 24:00 hodin.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorca, hotel Eurocalas Club - možnost ubytování

Komentáře

Dovolená byla prima, pořadatelé dobří, hotel se super službami! Líbilo se nám tady. Transfer z letiště byl ale dlouhý (2 hodiny!) Přijeli jsem velmi brzy ráno, ubytovaní je možné ale až od 14 hodin. Hotel je velmi dobře udržovaný s palmami a květinami a nabízí skvělé služby, velmi ochotný personál. Nakupování, zábava, jídlo, vše je možné uskutečnit v blízkém městě. Jídlo bylo vždy chutné, úžasný bar se saláty. Ten, kdo má rád zálivy, pro něj je pláž ideální, čistá voda, jemný písek. Celkem se zde nachází 4 bazény, všechny jsou čisté. Oddělený dětský bazének, do bazénu se vstupuje pomalu a pozvolna, podobně jako do moře, úžasné! Sice jsme byli bez dětí, ale vždy se zde pořádaly úžasné programy pro malé hosty, byly rozdílné pro nejmenší a největší, což je také super.

Mallorca na Facebooku