Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ferrera Blanca, Cala D'or

Hotel Ferrera Blanca, Cala D'or přímo u pláže

Hotel Ferrera Blanca leží přímo v zátoce Cala Ferrera, jen 150 m od jemné, písčité pláže. Centrum městečka Cala d'Or s mnoha možnostmi nákupů a zábavy je vzdálené asi 800 m. Spojení s centrem zajišťuje autobusová doprava, zastávka autobusu se nachází hned u hotelu.

Rozsáhlý prázdninový areál disponuje celkem 181 bytovými jednotkami, které jsou umístěné v několika 1- až 3-patrových budovách. V komlexu je vstupní hala s recepcí, internetový terminál (za poplatek), společenské místnosti, TV a video místnost, bar, restaurace.
Ve venkovním areálu komplexu najdete 2 sladkovodní bazény se slunečními terasami a bary. Lehátka a slunečníky k dispozici zdarma.
Zdarma lze využívat také stolní tenis a volejbalové hřiště. Za poplatek je kulečník, tenisový kurt, půjčovna kol (vzdálená asi 300 m od hotelu) a na pláži různé vodní sporty.

Ubytování se nabízí v apartmánech s koupelnou nebo sprchou/WC, obývací částí, samostatnou ložnicí, vybaveným kuchyňským koutem, telefonem, trezorem, satelitní TV, klimatizací, terasou nebo balkónem.
Dvoulůžkové pokoje superior jsou velkoryse uspořádané a mají sprchu/WC, fén, telefon, trezor, LCD satelitní TV, ledničku, klimatizaci, terasu nebo balkón.

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou švédských stolů, také ukázkové vaření, místní alkoholické a nealkoholické nápoje mezi 10:30 až 23:30, ovoce, malé svačiny, pro děti zmrzlina mezi 10:30 až 22:30, káva, čaj, pečivo mezi 15:30 – 17:00, ze sportů boccia, stolní tenis, víceúčelové sportovní hřiště, plážový volejbal, střílení z kuše. Denně jsou v komplexu pořádány různé zábavné programy se sportem, různými hrami a zábavou.

Hotelový bazén - hotel Ferrera Blanca na Mallorce
Hotel Ferrera Blanca na Mallorce - možnost ubytování

Komentáře

Celkově se nám moc líbilo a kdykoli to bude možné, vrátíme se sem. Pobyt tady se dá jen doporučit. Konečně žádné betonové tvárnice, nýbrž pěkné třípatrové budovy, velmi pěkně zřízené. Pláž je veřejná, tudíž jsou lehátka a slunečníky zpoplatněné. Bazény v areálu jsou sice trochu menší, ale protože jsou tu hned 4, je zde dost místa pro každého. Pro děti učiněný ráj.

Mallorca na Facebooku