Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Girasol I, Cala Millor

Mallorský hotel Girasol I

Čtyřhvězdičkový hotel Girasol I se nachází v klidné postranní uličce letoviska Cala Millor. Je vzdálen jen asi 100 m od kilometry dlouhé písečné pláže, která se pozvolna svažuje do moře. Centrum a pěší zóna s množstvím obchodů, restaurací a kaváren jsou vzdálené jen několik minut pěší chůzí.

Komfortní, plně klimatizovaný a vkusně zařízený hotel nabízí k ubytování 141 pokojů na 9 patrech. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, internetový koutek, WLAN, televizní místnost, bar s příjemným posezením a restaurace, dva výtahy. Mimo hlavní sezónu je otevřen krytý bazén s vířivkou.

Ve venkovním prostoru se nachází plavecký bazén s odděleným dětským bazénkem, několik slunečních teras, poolbar a částečně zastřešená terasa s posezením, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou v ceně, ručníky na kauci. Asi 80 m od hotelu je hotelová plážová restaurace "Capitan Hook".

V ceně ubytování jsou sporty jako tenis, stolní tenis, malé fotbalové hřiště, boccia, elektronické šipky a plážový volejbal. Hotel pravidelně pořádí animační programy, soutěže, hry, večerní program se show a tancem.
Za poplatek je billiárd, nedaleko od hotelu minigolf a jízdárna. Naproti hotelu se nachází Centrum jógy. 7 km je vzdálené 18-jamkové golfové hřiště Pula Golf. Rezervace jsou možné na recepci, hoteloví hosté mají slevu.

Příjemné zařízené pokoje jsou vybavené vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, satelitní televizí LCD s hudebním kanálem, telefonem, sejfem, minibarem (na požádání za poplatek), balkónem nebo terasou. Můžete si vybrat i pokoj s výhledem na mořskou stranu.

Stravování: All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu s teplými a studenými pokrmy, různé snacky od 10.00 do 18.00 hodin, tapas od 12.00 do 14.00 hodin, odpolední pečivo, zmrzlina, koláče, káva a čaj. Místní alkoholické a nealko nápoje v hotelovém baru od 10.00 do 23.30 hod.

(údaje jsou z roku 2011)

Mallorský hotel Girasol I - ubytování
Mallorský hotel Girasol I se vstupní halou
Mallorský hotel Girasol I s bazénem

Místo

Hotel Girasol I 39° 35' 52.1016" N, 3° 23' 4.0452" E

Komentáře

Hotel můžeme vřele doporučit! Strávili jsme v něm opravdu nádhernou dovolenou, která byla bohužel moc krátká (1 týden). Velmi čisté a vkusně zařízené pokoje, z balkónu částečný výhled na moře. Sejf za poplatek, dále televize a klimatizace. Lidé na recepci byli vždy milí a ochotní. Hotel má opravdu ideální polohu, leží přímo na ulici plné obchodů a restaurací. Na pláži jste za 1 minutu a večer se nabízí plno možností, kam zajít na večeři nebo na koktejl. Plno supermarketů, kde si můžete koupit pití, svačinu a cigarety před tím, než se vydáte na pláž. Kvalita stravy byla v pořádku, jen na kávu jsme si nezvykli a džusy nám chuťově nevyhovovaly. Nabídku sportů nemůžeme posoudit, protože jsme byli skutečně jen na odpočinkové dovolené. I když jsme na dovolené byli v hlavní sezóně, nebyla nikdy přeplněná a vždy jsme na ní našli dost místa.
Location

Mallorca na Facebooku