Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Gran Melia Victoria, Palma De Mallorca

Přístav s hotelem Gran Melia Victoria na Mallorce

Známý hotel Gran Melia Victoria s mezinárodní atmosférou má pěknou polohu u pobřežní silnice, u Paseo Maritimo. Z hotelu je krásný výhled na pěknou zátoku v Palma de Mallorca, na přístav a také na světoznámou katedrálu. Do centra města i do staré historické části je to asi 1,5 km. Zastávka linkového autobusu se nachází jen 50 m od hotelu, letiště Palma asi 12 km.

Pětihvězdičkový grand de luxe hotel má několik elegantních salónků a barů. Kromě toho je v hotelu kongresové centrum s několika sály a jedním velkým sálem. Vynikající mezinárodní a regionální kuchyně v restauraci Veritas zaměřené na speciality, bude hýčkat vaše chuťové buňky. Dále je v hotelu piano-bar, terasy, velký bazén s dětskou částí, udržovaná zahrada, také vytápěný krytý bazén a parkoviště.
Golfové hřiště Son Vida je vzdálené od hotelu asi 5 km, golfové hřiště Son Bendinat asi 7 km. Hoteloví hosté obdrží na většině golfových hřišť ostrova Green Fee-slevu (ne v době turnajů).

Celkem je v hotelu k dispozici 171 dobře vybavených dvoulůžkových pokojů s koupelnou/WC, telefonem, satelitní TV, videem, minibarem, stereem s CD přehrávačem, klimatizací nebo topením. Pokoje mají boční výhled na moře, všechny jsou s balkónem. K dispozici je také trezor (zdarma).

Snídaně se nabízí formou vydatného švédského stolu.

Hotel Gran Melia Victoria na Mallorce - možnost ubytování

Komentáře

Celkově se nám moc líbilo, kdykoli to bude možné, pojedeme sem znovu. Hotel není vhodný pro skupiny, panuje tu příjemný klid, je zde ubytováno mnoho obchodníků. Hotel odpovídá hodnocení 5*. Personál je velmi vstřícný a pozorný. Hotel má centrální polohu, přesto tichou a klidnou. Sportovní možnosti jsme v takovém hotelu ani neočekávali. Pro děti tento hotel rozhodně není.

Mallorca na Facebooku