Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Grupotel Maritimo, Alcudia

Výhled z hotelu Grupotel Maritimo směrem k bazénu, Mallorca

Příjemný hotel Grupotel Maritimo je vzdálen jen 150 m od písčité pláže. Velmi rušné centrum městečka Alcudia s mnoha možnostmi nákupů a zábavy, restauracemi a bary je od hotelu asi 2,5 km.

Na pěti patrech je celkem 247 pokojů. V hotelu najdete recepci, výtahy, internetové připojení WLAN (ve společenských místnostech, u bazénu, na terase), salón, společenské místnosti, satelitní TV, restauraci a bar.
Ve venkovním areálu jsou 2 sladkovodní bazény, sluneční terasa, u bazénu snack-bar. Lehátka a slunečníky k dispozici zdarma.

Pro sportovní aktivity jsou v hotelu 2 osvětlené tenisové kurty, posilovna, stolní tenis, půjčovna kol. V ceně je sauna a pára, za poplatek možnost masáží. Pro děti samostatný dětský bazének a dětské hřiště. V hotelu se pořádají animační programy a večerní zábava.

Ubytování ve dvoulůžkových pokojích (obsazení 2 – 3 osoby). Pokoje jsou s minibarem, klimatizací, trezorem, satelitní TV, telefonem, koupelnou, sprchou, WC, fénem, balkónem. Pro 3. osobu je v pokoji gauč. Cestuje-li jen 1 osoba, jsou v hotelu také jednolůžkové pokoje, stejně vybavené.

Polopenze (snídaně a večeře) se nabízí formou švédských stolů.

Hotel Grupotel Maritimo - ubytování

Komentáře

V tomto hotelu se nám tak líbilo, že jsme si po návratu okamžitě zakoupili nový podzimní termín. Hotel leží sice poněkud stranou, ale pěšky nebo autem je dobře dosažitelný. Je zde mnoho možností ke sportování, ale vzhledem k naší lenosti jsme nic nevyužívali. Ani jsme se nekoupali v bazénu, raději jsme čas trávili na pláži a v moři. Ač sami jsme děti s sebou neměli, zdálo se nám, že o děti je v hotelu dobře postaráno. Spousta animačním programů, dětské hlídání, dětská menu, vše organizováno láskyplně a s nasazením.

Mallorca na Facebooku