Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hipocampo Palace, Cala Millor

Mallorský hotel Hipocampo Palace

Pětihvězdičkový hotel Hipocampo Palace se nachází na okraji letoviska Cala Millor. Je vzdálen 150 m od dlouhé písečné pláže a asi 250 m od centra města. V blízkosti hotelu najdete restaurace, bary a obchody.

Luxusní klimatizované hotelové zařízení s 203 pokoji se skládá ze dvou budov, které jsou navzájem propojeny. Hotel se nachází v rozlehlé, pečlivě udržované zahradě. V hlavní budově najdete elegantní přijímací halu s recepcí, restauraci s terasou, kavárnu, několik barů, čítárnu a hernu.

V nádherné zahradě je plavecký bazén a dětský bazének, "mokrý" bar, sluneční terasa a další prostory na opalování. Zapůjčení lehátek a slunečníků je zdarma, ručníky jsou na kauci.
Pro nejmenší hosty je k dispozici dětské hřiště.

V ceně ubytování jsou sportovní aktivity jako stolní tenis, fitness. V novém wellness centru můžete využít whirlpool, saunu a parní lázeň (4 hodiny denně), jacuzzi. Přes den se konají animační programy a večer zábava s živou hudbou.
Za poplatek je billiárd, tenisové kurty, půjčovna kol a golfová hřiště v okolí (např. Canyamel 12 km nebo Pula Golf 8 km). Na pláži nabízejí místní provozovatelé vodní sporty.

Příjemně a komfortně vybavené pokoje mají vanu nebo sprchu a WC, fén, sejf, telefon, televizi se satelitem, minibar (za poplatek), klimatizaci a balkón.
Útulné suity ve vedlejší budově jsou vybavené stejně, ale jsou prostornější a mají oddělenou ložnici a oddělené WC.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu. 1x týdně se koná galavečeře nebo show-cooking. Při večeři jsou u pánů vyžadovány dlouhé kalhoty.

(údaje jsou z roku 2010)

Mallorský hotel Hipocampo Palace s bazénem
Mallorský hotel Hipocampo Palace - ubytování

Mallorca na Facebooku