Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hipocampo Playa Apartamentos, Cala Millor

Mallorský aparthotel Hipocampo Playa Apartementos

Čtyřhvězdičkový apartmánový hotel Hipocampo Playa se nachází na okraji letoviska Cala Millor, centrum a pěší zóna jsou vzdáleny asi 1 km. Hotel je vzdálen pouhých 50 m od dlouhé a mírně se svažující pláže, nachází se mezi dunami a chráněnou krajinnou oblastí.

Klidné a útulné prázdninové zařízení nabízí ubytování v 79 apartmánech. K vnitřnímu zařízení patří přijímací hala s recepcí (WiFi za poplatek), společenská místnost se satelitní televizí, snackbar a kavárna, dětská herna.
V krásné zahradě se nachází bazén s terasou a oddělený dětský bazén. Slunečníky a lehátka jsou k dispozici zdarma.

Hosté ubytovaní v apartmánech se mohou účastnit animačních a tanečních programů v hotelu Hipocampo Playa (asi 200 m) nebo Hipotelu Bahia Grande (50 m).
Přibližně 400 m od hotelu najdete kurty, kde si za poplatek můžete zahrát tenis.

Moderně zařízená studia pro 1 - 3 osoby (37 m²) se skládají z obytné ložnice se dvěma postelemi a gaučem, kuchyňky, jídelního stolu, dále k vybavení patří koupelna/WC,fén, telefon, sejf (za poplatek), satelitní TV, klimatizace/topení, balkón s částečným výhledem na mořskou stranu nebo na bazén.
Apartmány pro 2 - 4 osoby (54 m²) jsou vybaveny stejně jako studia, ale mají oddělenou ložnici se 2 lůžky.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu. Jednou týdně se pro hosty pořádá galavečeře. Jídlo se podává v sesterském hotelu Bahia Grande nebo Hipocampo Playa.

(údaje jsou z roku 2011)

Hotel Hipocampo Playa Apartamentos s bazénem
Hotel Hipocampo Playa Apartamentos s recepcí
Hotel Hipocampo Playa Apartamentos - ubytování

Místo

Hotel Hipocamp Playa Apartamentos 39° 35' 13.3872" N, 3° 23' 7.26" E
Location

Mallorca na Facebooku