Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Hipotels Said, Cala Millor

Mallorský hotel Hipotels Said

Čtyřhvězdičkový hotel Hipotels Said se nachází jen pár kroků od centru letoviska Cala Millor. Od krásné písečné pláže je hotel vzdálen pouhých 150 metrů. V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází pěší zóna a autobusová zastávka místní dopravy.

Vkusně zařízený hotel nabízí k ubytování 187 pokojů, které jsou rozděleny do 2 budov s 5 anebo 7 patry. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s 24-hodinovou recepcí (trezory k pronajmutí), výtahy, internetový koutek (za poplatek), klimatizovaná restaurace, bar, kavárna, společenská místnost, televizní místnost, prádelna. V hotelu je umístěn také krytý bazén.

V udržované zahradě s tropickými rostlinami najdete plavecký bazén se sladkou vodou, který je obklopen terasou ke slunění. Lehátka a slunečníků jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, ručníky si můžete vypůjčit po zaplacení zálohy.
Pro nejmenší hosty je k dispozici dětský bazén, hřiště a miniclub (3-12 let)

V rámci all inclusive můžete zdarma využít sportovní aktivity: boccia, stolní tenis, elektronické šipky, plážový volejbal, posilovna, aerobic, sauna, krytý bazén v chladnějších měsících. Přes den i večer hotel připravuje různé animační a zábavní programy.
Za poplatek můžete využít vyzkoušet turecké lázně a masáže, půjčit si kolo, zahrát biliárn anebo si zajezdit na koni. V tenisovém klubu Hipotel obdrží hoteloví hosté slevu 10 % a na několika golfových hřištích v okolí dostanou slevu 10 – 25 %.

Moderně a komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, klimatizací (popř. topením), telefonem s přímou volbou, satelitní televizí a balkónem. Můžete si vybrat pokoj s výhledem na bazén nebo částečným výhledem na mořskou stranu.

Stravování: Polopenze (snídaně a večeře formou bohatého bufetu) nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeři formou bufetu, od 10.00 do 23.00 hodin se podává různé občerstvení, od 16.00 do 18.00 hodin dostanete kávu, čaj, pečivo nebo koláče, 1x týdně se podává galavečeře. U večeře se vyžaduje přiměřeně slušné oblečení. Od 10.00 do 24.00 jsou pro vás připraveny alkoholické i nealko nápoje místní výroby.

(údaje jsou z roku 2011)

Mallorský hotel Hipotels Said - ubytování
Mallorský hotel Hipotels Said s vnitřním bazénem
Mallorský hotel Hipotels Said s venkovním bazénem

Místo

Hotel Hipotels Said 39° 35' 49.1568" N, 3° 22' 54.1956" E

Komentáře

Byli jsme tu velmi spokojeni, strávili jsme zde v březnu zdařilou krátkou dovolenou. Můžeme doporučit hlavně pro turisty nad 50 let. Jídlo bylo vynikající, jen mohlo být trochu víc okořeněné, personál byl velmi přátelský. Počasí sice mohlo být o něco lepší, ale jinak bylo vše perfektní.
Location

Mallorca na Facebooku