Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Iberostar Ciudad Blanca, Alcudia

Hotel Iberostar Ciudad Blanca na Mallorce - bazén

Pěkný hotel Iberostar Ciudad Blanca leží přímo u široké zátoky Alcudia, hned u písčité pláže, která se pozvolna svažuje do moře. Městečko Alcudia je vzdálené jen 2 km, nákupní možnosti, bary a restaurace jsou v bezprostřední blízkosti hotelu.
Apartmánový komplex s 303 bytovými jednotkami sestává z několika 3- až 8-patrových budov, je obklopený pěknou zahradou. V hlavní budově se nachází recepce, společenská místnost, nekuřácká restaurace, salónek se satelitní TV a barem. Také tu najdete kavárnu a boutique. Všechny společné prostory jsou klimatizované.
V hotelu je velký areál s bazénem se samostatnou vířivkou, sluneční terasou, lehátky a slunečníky a snack-barem.

Pro další vyžití je v komplexu stolní tenis, gymnastika, aerobik, lukostřelba nebo střílení ze vzduchovky, volejbalové hřiště. Denně animační programy a večerní zábava (folklórní večery, taneční večery a další). Také je tu k dispozici kulečník a možnost zapůjčení jízdních kol. V hlavní letní sezóně je v provozu, ve vzdálenosti asi 400 m od hotelu, stanice provozující různé vodní sporty.

Ubytování je v apartmánech pro 2 – 4 osoby (typ A): obývací ložnice (rozkládací gauč pro 3. a 4. osobu), samostatná ložnice, kuchyňský kout, koupelna/WC, balkón, klimatizace, telefon, SAT-TV, trezor. Možnost výběru apartmánu s přímým výhledem na moře.
Apartmány pro 3 – 5 osob (typ B): stejně vybavené jako typ A, avšak mají navíc terasu.
Studia pro 2 – 3 osoby (1 místnost): stejně vybavené jako typ A, bez samostatné ložnice.

U stravování je na výběr polopenze nebo all inclusive, vše probíhá formou švédských stolů.

Hotel Iberostar Ciudad Blanca na Mallorce - pohled na ubytování

Komentáře

Pěkná blízká poloha k pláži. Rozsáhlá pláž s jemným pískem, ideální na dlouhé procházky. Obědy byly ve volném prostoru hned na pláži. Nabídka All inclusive velmi bohatá. Jen nám při jídle vadilo, že rodiče málo hlídali své malé ratolesti, což nejen nás občas při jídle rušilo.

Mallorca na Facebooku