Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Ivory Playa, Alcudia

Pláž Alcudia a hotel Ivory Playa

Hotel Ivory Playa je vzdálen asi 40 metrů od nádherné, dlouhé písečné pláže Alcudia. Přírodní park Sa Albufera leží pouze 1 km od hotelu. V jeho bezprostředním okolí se nacházejí obchody, restaurace a bary.

Moderní, plně klimatizovaný aparthotel s rodinnou a přátelskou atmosférou disponuje 16 studii a 152 apartmány na 5 podlažích. Dále nabízí přijímací halu s recepcí a sedací soupravou, výtahy, útulný bar, společenskou místnost se satelitní TV a DVD přehrávačem, prostorný jídelní sál, obchod se suvenýry, kadeřnictví.
Kromě toho je tu k dispozici přístup k internetu přes W-Lan ve veřejných prostorách hotelu (zdarma) a 2 internetové terminály (za poplatek).

V zahradě se nachází bazén se sladkou vodou s odděleným dětským bazénkem, letní terasa s lehátky a slunečníky a dětské hřiště. Ručníky jsou k dispozici za poplatek.

V ceně ubytování je stolní tenis, šipky, 1x týdně fotbal, basketbal, volejbal, tenis a gymnastika. Za poplatek je billiár, zapůjčení jízdních kol, 4 tenisové kurty (2 s umělým osvětlením), organizované výlety na kolech do okolních hor na ostrově.
Pro děti je k dispozici miniclub (4 hodiny denně pro děti od 4 do 12 let), klub pro teenagery (3 hodiny denně pro teenagery od 13 do 18 let), speciální animační programy (jen během hlavní sezony) a večerní minidiskotéka.

Příjemná studia (22 m2) jsou vybavena kombinovaným obývacím a spacím prostorem (gauč na spaní) s jídelním koutkem, kompletně zařízeným kuchyňským koutkem, koupelnou a WC, fénem, klimatizací/topením, balkónem, trezorem k pronajmutí, telefonem a satelitní TV. Maximální obsazení 2 dospělí.
Apartmány (35 m2) jsou vybavené stejně, ale mají navíc oddělenou ložnici. Maximální obsazení 4 dospělí, nebo 2 dospělí a 3 děti.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Ivory Playa - možnost ubytování
Hotel Ivory Playa s bazénem

Mallorca na Facebooku