Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel MAC Garonda, Playa De Palma

Hotel Mac Garonda u pláže

Hotel MAC Garonda je oddělen od dlouhé písečné pláže Playa de Palma pouze plážovou promenádou. Na promenádě se nacházejí obchody, restaurace, bary a diskotéky. Pravidelně odtud rovněž odjíždějí autobusové spoje do hlavního města Palma de Mallorca, které leží asi 8 km daleko.

Hotel je vybaven přijímací halou, recepcí, společenskou místností, TV místností, barem a restaurací. U hotelu leží plavecký bazén, dětský bazén, letní terasa s lehátky a slunečníky (v ceně), bar u bazénu.
Zahrát si můžete stolní tenis, hotel pořádá několikrát týdně taneční večery.

Pokoje jsou komfortně zařízené koupelnou a WC, trezorem (za poplatek), telefonem, klimatizací, satelitní TV, hudebním zařízením, balkónem nebo terasou.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2010)

Hotel Mac Garonda na pobřeží

Komentáře

Hotel se nám celkově velmi líbil. Skvělá poloha v centru, ale přesto je to klidné místo s mnoha obchody a kavárnami v blízkosti. Perfektní polohu doplňuje pláž na dosah. Tento hotel je čistý, nabízí dobré služby a jídlo. Je vhodný pro náročné hosty, kteří mají rádi klid, ale přesto nechtějí být příliš stranou od možností kulturního vyžití. Také do Palmy je to blízko, ať už autobusem nebo taxíkem (zpáteční cesta stála asi 20 euro). Pro děti není hotel zrovna ideální, protože bazén je malý. Během léta člověk ale chodí stejně na pláž.

Mallorca na Facebooku